"De bedste datoer i 2022" udkommer allerede i september!

Grundet en overvældende interesse samt en særdeles velsmurt skriveproces (TAK, Merkur og Mars i Jomfruen!) vil E-bogen "De bedste datoer for 2022" udkomme til september istedet for oktober 2021 som tidligere meldt ud (læs indlægget HER).

I skrivende stund mangler kun meget lidt af materialet at blive genereret (og man kan godt glæde sig, for der er mange gode og brugbare datoer i det kommende Venus-år), hvorfor jeg godt tør love at den kommer til september. Nogle tekniske detaljer skal dog på plads for at optimere salgsprocessen (da jeg selv kan have det stramt med e-bøger der forsvinder hvis man ikke når at downloade dem i tide og lignende), så jeg tør ikke love en endelig dato hvis jeg ikke har fundet det perfekte setup, men det bliver inden de første 15 dage af september 2021.

Bogen er bygget på omhyggelige udregninger af de bedste dage astrologisk og numerologisk, og kommer alle med en beskrivelse af, hvad datoen er bedst til. Ingen grund til at navigere livet i blinde, som vi siger! :)

Louise

Kategorier