Uranus retrograd 2021. Jamen så fuck fuck da.

Min bror blev engang smidt ud fra et diskotek. Det gik meget stærkt, jeg husker kun at musikken spillede, der var blinkende lys allevegne og det ene øjeblik plukkede han æbler på dansegulvet, det næste hang hans dansende fødder mellem to kæmpebrød af nogle udsmidere. Hvad der præcis var sket ved ingen (jeg var bjælderstiv), men jeg har tænkt på episoden mange gange i denne uge for der har været adskillige lignende situationer. Altså ikke hvor jeg var stiv og på diskotek, men hvor noget pludseligt er ændret ud af det blå, fra det ene øjeblik til det andet.

Det er en eh meget aktiv uge hvilket delvist skyldes en kommende og meget potent fuldmåne i Vandmanden, og delvist skyldes at Uranus (Vandmandens planethersker) er stationeret for at gå retrograd torsdag den 19. august om aftenen. Forandringerne står i kø.Yes, jeg ved godt, at vi er eksperter på Uranus, men lad os alligevel lige repetere hvad så meget Uranus-energi handler om: Uranus står for oprør, frihed, innovation, progressivitet, fremtiden, befolkningen, store systemer, community, revolution, demonstrationer, politik og forandring med stort F.

Afghanistan står bl.a i et heftigt Uranus-aspekt, hvis nogle skulle være i tvivl, og den amerikanske milits havde uden tvivl læst mit indlæg om at pakke sit lort og komme ud af en situation i en helvedes fart, for det tog dem ikke mange sekunder at komme ud af landet da talismanerne stormede tropperne.

Verden holder vejret. Situationen ligner den landet stod i i 2001. Vi står også i 20-års cyklusser for tiden, har I lagt mærke til at meget er gået full circle 2001-2021.

Anyway…skal Afghanistan nu igennem samme frygtelige tider som før i tiden? Ikke nødvendigvis, siger Uranus/Vandmanden. Nu står vi nemlig i Vandmandens tidsalder, og hvis der er noget vi hurtigt lærer her, så er det ”strength by numbers”. At vi sammen er stærkest. Ok, det ved Taliban også, men at så store organisationer som YouTube, Facebook og Twitter blokerer for Taliban-profiler og indhold herfra er en indikation af, at man har forstået at magten i dag ligger hos de mange.

Når vi er i Vandmandens tidsalder er vi så langt fra Løven som man kan komme. Løven er kongen, det er de royale, det er chefen. ”Kongen” er ikke længere autoriteten, uanset hvordan det manifesteres. Næh, det er masserne, det er de manges stemmer. Det ser vi konstant i politik for tiden, men også mange steder hvor folket kommer i tanker om hvor stærke de er sammen og gør oprør. Siger noget højt. Very tidens tand.

 Denne uge vil vi især se markante forandringer. Det er pludselige, ind-fra-siden-ting, lyn fra en klar himmel. Nå, nu er det sådan? Ok, nu gør vi det? Og det kan meget vel være en 180 graders vending. I mandags var du socialdemokrat og næste mandag er du konservastiv (ikke at der er meget forskel på partierne, men you get the point).

Trangen til frihed er her ikke til at overse. Det er en meget ”fuck this shit, I´m out” transit. Den der situation i sit liv man bare ikke KAN længere. Det job, de mennesker, det parforhold. Fordi alle står i det her har vi en ret kaotisk uge forude.

Når det så er sagt, så har vi mange planeter i jordtegn, herunder Uranus, Merkur og Mars. Dette gør, at forandringerne kan glide lettere, men derfor sker det stadig på et splitsekund, og man kan derfor føle sig på ustabil grund - for nogle endda, at verden er ved at brase sammen (det er den også, men på en god måde)."Danse dagen lang, bekymre sig en anden gang"

Endelig handler dette også om lyst. Uranus er impulser, også i vores krop. I vores energifelt. Skulle man efterlade noget for alvor fra denne Løve-sæson, så kunne det være overbevisninger om, at man ikke må have det mest fantastiske, sjove, indholdsrige og nydelsesfulde liv i overflod.

Jeg sidder med så mange kunder, der har svært ved at tro på at det er muligt, måske ikke engang har tænkt tanken om et liv med fuld nydelse. Jo, du må godt arbejde som du vil, elske som du vil, leve som du vil. Du må hjertensgerne nyde hvert sekund af din dagligdag fuldt og helt. En dagligdag du bevidst har designet ud fra dine ypperste ønsker. Det er ikke bare ok, det er meningen – hvilket kun er blevet gjort mere og mere klart for os de sidste 18 måneder.

2019-udgaven af os findes ikke længere. Ikke den vi var, ikke det liv vi levede. Det er måske en kamel at sluge, at man har bygget en identitet op omkring noget, det er det man er kendt for, uddannet til, det man har bygget – måske med andre eller en anden. Men hvis det er slut, så er det slut. Jeg skrev allerede i 2017, at der ventede en helt ny verden på den anden side af 2020 (læs indlægget HER).

Hellere nu end senere. Det her er en lettere bølge at ride på hvad forandringer angår.

Uranus er retrograd frem til januar 2022, nærmere bestemt den 18. januar, hvor der sker en hel masse. Vi har fuldmåne i Krebsen den dag, Uranus går direkte og sørme om Den Nordlige Måneknude ikke også skifter til Tyrens tegn. Med andre ord er det interne forandringer indtil da, og der er meget der skal nedbrydes før det genopbygges – alle ydre planeter er retrograd frem til sep-okt. De store forandringer hvor vi eksternt manifesterer ud fra den indre transformation, vi har gennemgået, ser vi først i 2022.

Louise

Kategorier