"Det Gode Liv" starter den 26. september 2021, meld dig til allerede nu! :)

Så er vi klar med ”Det Gode Liv” med Nian og Louise – dit onlinecommunity hvor du får tips, tricks og praktiske værktøjer til at skabe det bedste liv for dig selv!

Vi har haft mange, mange kunder igennem sessioner de sidste par år. Kunder, der som alle andre har ønsket et lykkeligere liv fyldt med kærlighed, rigdom og sundhed og alt det vi mennesker grundlæggende ønsker os. På baggrund af disse sessioner, vores egne uddannelser og erfaring samt et ønske om at hjælpe så mange som muligt udviklede vi i 2020 De 8 Nøgler til Det Gode Liv. Disse nøgler dækker over det, der skal til for at skabe det bedste liv og som vi har lovet tidligere vil vi nu gå online og undervise i hvordan man skaber Det Gode Liv i praksis.I Det Gode Liv får du:

En live lektion om måneden plus spørgerunde med dine egne spørgsmål til emnet

Ubegrænset adgang til alle tidligere lektioner, kurser og spørgsrunder på replay

Ugentlig inspiration og motivation til din selvudviklingsrejse og manifestation

Mulighed for personlig feedback fra Nian og Louise på dine egne udfordringer

Udveksling og sparring med de andre medlemmer fra vores lukkede community”Det Gode Liv” er for alle der ønsker viden og kompetencer til at skabe det bedste liv for en selv. Det fundament der skal være i orden, også for at kunne manifestere sit højeste potentiale, få det optimale ud af sine astrologiske transitter mv. Det kan handle om hvordan man får selvværd, sætter grænser, bliver populær, får sine ønsker opfyldt, fjerner mentale blokeringer eller hvad man har brug for for at få personlig succes.

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig HER, så får du en mail med link til vores hemmelige gruppe. Vi mødes første gang søndag den 26. september 2021 klokken 14.00 inde i gruppen hvor der er LIVE med Nian & Louise, og hvis du tilmelder dig inden den dato får du gratis oprettelse!.

Du sparer altså 100 kr og har mulighed for at være med fra starten – ingen grund til at vente længere på at skabe det ultimative liv for dig! Medlemskabet koster sølle 49 kr/md som trækkes automatisk.

Spørgsmål? Kom med dem – og ellers glæder vi os bare til at se dig til vores første LIVE den 26. september 2021!

Gode hilsner

Nian og Louise

Vi glæder os til at se dig i gruppen - du tilmelder dig lige HER (husk tilmelding inden 26. september 2021 for gratis oprettelse!)

Kategorier