Nyhedsbrev september 2021 med planetarisk overblik og aktivitetskalender

Her kommer dit planetariske overblik og aktivitetskalender for september 2021!

Solen er i Jomfruens tegn frem til den 22. september og er derfor ”over horisonten”. Det vil sige, at vi er forbi de første 6 ud af 12 planeter når vi når efterårsjævndøgn, og at det herfra bliver mere orienteret mod de andre og ikke os selv resten af årshjulet frem til forårsjævndøgn 2022.

Jomfruen rydder op, organiserer, systematiserer og  fjerner det der ikke skal med videre, så noget og nogle vil falde fra. Man kan også selv tage action og det er selv om man har bygget det her firma hus relation whatever over mange år, så kan der være et element af ikke at ville have den frugt man har groet.

Den terapi der ikke virker, den der ikke forstår dig, dem der er ligeglade med dig, der hvor du ikke passer ind om det er landsbyen eller storbyen etc etc. Der er kun en selv at tage udgangspunkt i og vi manifesterer ud fra dette. Vægten i oktober og Skorpionen i november er karmiske sæsoner, så tag gerne action nu og byg et stærkt fundament i hverdagen. Det bør være effektiv ressourcestyring mod det, man allerhelst vil.

Jomfruen er også sundhed, godt tidspunkt at booste sit immunsystem eller bruge 21 dages ground hog day på at bygge en ny og god vane, f. eks. Der bliver mulighed for at hoppe rigtigt højt senere på året, og derfor vil vi gerne have en stærk trampolin at jumpe på. Det er kernen af alt der er fokus på, også kroppen, f. eks tarmene og maven. God periode for core træning.Den 7. september har vi en af årets bedste nymåner – nye begyndelser – for ovenstående, den er virkeligt potent, især for konkret handling.

Fredag den 10. september går Venus i Skorpionens tegn og den 15. september går Mars i Vægtens tegn. Venus og Mars kan ikke være mere på udebane i disse tegn, så alt den Vægt-energi vi har for tiden lægger op til total diplomati.

Den 21. september byder på en magisk fuldmåne i Fiskenes tegn og når derved lige at opløse det sidste inden der er statusopgørelse dagen efter den 22. september, når Solen går i Vægtens tegn. Vi har derved efterårsjævndøgn, nat og dag er lige lange, og vi skal se på om der er balance på alle vores livsområder.

Måneden slutter med en Merkur retrograd i Vægtens tegn, så her følger 3 ugers gammelt shit der kommer til overfladen fordi det skal vi da lige tage op igen, og/eller mennesker fra fortiden med mere eller mindre interessante beskeder til os.Louise fortæller om alt dette og meget mere i detaljer i energivejrudsigten, som du finder lige HER på YouTube-kanalen. Det er gratis og kræver ikke login. Vil du have spørgsmålene med – der var mange gode spørgsmål og derfor blev det til en hel times Q & A denne gang, så finder du originalvideoen på Universal Goals´ Facebookside lige HER under ”videoer”. Der kan du også tilmelde dig LIVE vejrudsigt for oktober som vi afholder lørdag den 25. september (tilmeld dig gratis HER).

Er du Guldmedlem får du ikke bare daglige energivejrudsigter, du får også skriftlige  månedshoroskoper hver måned som fortæller dig hvor alle ovenstående transitter har indflydelse i dit liv. Hvilket livsområde der er fokus på og måske muligheder eller udfordringer. Ingen grund til at navigere i blinde når man kan være Guldmedlem for bare 89 kr/md, det bliver du lige HER.

Jeg drømmer om en verden hvor vi taler astrologi- og numerologisprog i flæng, og har du lyst til at lære alt det grundlæggende og selv begynde at læse de kosmiske cyklusser og applikere til dit liv og hverdag, så kan du finde mine onlinekurser lige HER. ”Astrologi for begyndere” er der 15% rabat på frem til den 4. september, så hvis du indtaster koden gimig15 lige HER, får du din rabat. Der var lidt teknisk knas, men det er rettet nu.

”Numerologi for begyndere” finder du HER, der er ikke rabat pt, men der kommer min. 1 bog om numerologi fra mig i år, og der kommer også rabat til dette kursus, så vil du vente kan du gøre det.For dig der har det lange lys på glæder jeg mig rigtigt meget til den 5. september når min E-bog ”Bedste datoer i 2022” udkommer! Den er næsten klar og meget lang, næsten 100 sider  - der er heldigvis mange gode datoer at planlægge på og med i 2022 om man så skal giftes, stifte virksomhed, holde fest, hygge, rejse, sælge, date, networke og meget meget andet. Alle datoerne har en udførlig beskrivelse af, hvad der er bedst til.Nian og jeg glæder os rigtigt meget til den 26. september hvor vi holder vores første LIVE i ”Det Gode Liv” som vi har haft under opsejling i flere år. I dette community kan du lære hvordan man ”gør” livet i praksis og skaber det optimale liv for en selv. Læs mere HER.

Endelig er det jo kardinalmåned i september, og derfor kan du finde et mini-horoskop for dit stjernetegn på YouTube-kanalen. Find din video lige HER under playlisten for september 2021.

Mange hilsener

Louise

Kategorier