Universal Goals i TV2 News samt blogindlæg om relationer sep-okt 2021

Louise Johansson fortæller om sit numerologiske navneskifte hos Universal Goals, vi takker pænt for omtalten - superflot interview! :)

Se det lige HER (gratis på YouTube-kanalen, det kræver ikke login).

Her nedenfor kan du nu læse om relationer sep-okt 2021 :)

God weekend,

Louise

--------------------------------------------------------
RELATIONER SEP-OKT 2021: MÆND ER FRA VENUS OG KVINDER ER FRA MARS.
De kommende 6-8 uger står i relationernes tegn. Ikke kun de romantiske, men også de gode venner, samarbejdspartnerne, de eksterne hjælpere (coach, terapeut og lignende) og kunder hvis det er relevant for en.
Fredag den 10. september går Venus i Skorpionens tegn og onsdag den 15. september går Mars i Vægtens tegn. Det betyder, at Venus er i Mars´ tegn og Mars er i Venus´ tegn. Der byttes rundt på maskulin og feminin hvilket i traditionel astrologi ikke ville gøre det store i andre tilfælde da de her er i gensidig modtagelse og derfor kan hjælpe hinanden.
Desværre er glade og harmoniske Venus ikke meget for at være nede i underverdenen og handlingsorienterede Mars er ikke meget for ikke at kunne handle hurtigt her i den afvejende Vægt, så begge tegn er i såkaldt ”detriment”, altså hvor de fungerer dårligst og derfor kan de måske hjælpe hinanden som to pokerspillere, der bytter kort under bordet – der er bare ingen af dem, der har særligt gode kort.
Dette kan gøre, at man måske skal arbejde ekstra meget på de vigtige relationer i ens liv ligesom der kan være forvirring eller misforståelser. At foranderlige Uranus stiller sig over for Venus kan være en ekstra knaldperle, der lige bliver fyret ned i den grydret, men det er værd at huske at Uranus er vores egen højere intelligens, så denne her autenticitet der vokser frem, den kommer fra os selv. Vores fremtidige selv, kan man sige.
Det er en periode hvor man med fordel kan sætte solide grænser. Mars i Vægten har fokus på den andens behov og er derfor et svagt aspekt hvis det ikke er balanceret. Den er kendt for at modarbejde sig selv ved at tage sig af alle andre først.
Venus i Skorpionen vil smelte sammen med en anden, Mars i Vægten er behagesyg og så har vi balladen. Den gode måde at håndtere denne udfordrende periode kan være at Mars kan hjælpe Venus ud af de mørkere følelser, snakke om skyggesider som jalousi, besidderiskhed, manipulation, frygt, hævngerrighed etc mens Venus måske kan hjælpe Mars ud af stagnerede situationer hvor noget bliver overtænkt eller talt overdrevet meget om. Tilbage til noget dybere der måske ikke kan sættes lige så mange ord på.
Vi gennemgår nok alle en væsentlig transformationsproces og der er derfor lagt op til, at vi er ekstra tolerante. Med Mars og Venus byttet rundt kan vi komme til at gå noget af vejen i en andens sko. De eksterne omstændigheder er som altid kun en spejling af hvad der foregår i os selv, og det er denne transit selvfølgelig også. Det er vores egne indre kampe.
Det er godt at kunne sameksistere som heterogene enheder i et homogent samfund mens vi finder ud af ovenstående i os selv. Der er en del karma, der her skal cleares og det vil for mange også være afslutningen på en flerårig karmisk cyklus, især omkring mønstre, skyggesider og dybeste behov.

Kategorier