Fuldmåne i Fiskene den 21. september 2021. Nattens magi.

Det er en særdeles potent, smuk og meget magisk fuldmåne der venter forude natten til tirsdag. Vi er i de store skæbnecyklusser og ved en fuldmåne i fantasifyldte Fiskene i skøn konjunktion til Neptun på hjemmebane i Fiskene er scenen sat for store, passionsfyldte drømme (måske primært i vores hoveder), intenst begær (om det så er efter en person, noget materielt eller den forreste plads i bussen) og en tiltrængt pause fra virkeligheden.

Mandag/tirsdag i næste uge er sådan nogle dage, hvor man fylder badekarret med friske bobler, dejligt varmt vand, yndlingsunderholdningen og et stort, fedt ”do not disturb”-skilt på døren.Dette også fordi fuldmånen sker dagen inden efterårsjævndøgn, hvor Solen går i Vægtens tegn, dag og nat er lige lange og vi gør status for at se hvor der er og ikke er balance i vores liv.

Det karmiske sværd falder, vi tager måske beslutninger eller committer os for alvor mens vi mærker tunge møllesten, der måtte hænge om vores hals, forsvinde helt af sig selv. Ikke vores ansvar længere, ikke vores energi og opmærksomhed værd hvis det da nogensinde var det.

I dagene op til kan vi ikke gøre meget andet end at lade den gummibåd føre os mod det rindede vandfald mens vi drømmer om at nå stjernerne.Fuldmånen er extra large i sensitiv og kan følelsesmæssigt være overvældende. Det er årets bedste tidspunkt for at forsvinde ind i naturen, i en film, en bog, et maleri eller hvad din portal er. At overgive sig helt og fuldkomment til de kosmiske planer.

Desuden er det en klassisk fuldmåne for at være TRÆT, være totalt flad, det trækker meget energi at skifte til næste niveau.Ritualer kan være ekstra kraftfulde her, det er den flotteste farvel-fuldmåne i år. Når vores indre transformation er fuldendt venter fred og fordragelighed på den anden side.

Her er kun kosmisk kærlighed og taknemmelighed. Alt det fjollede vaskes af til der kun er essensen af os tilbage.

Do not disturb. Luk helt af her.

Og se hvor smukt livet kan være.

Louise

Er du Guldmedlem, så husk at logge ind på din profil for at se hvor du kan forvente et skifte i dit liv ved denne fuldmåne.

Kategorier