I VÆGTENS TEGN SEP-OKT 2021. DET GYLDNE FRØ.

Solen går i aften i Vægtens tegn hvilket ikke bare kendetegner efterårsjævndøgn, men også at vi er halvvejs igennem det astrologiske årshjul. Første halvdel handler om os selv, anden halvdel – som altså starter nu – handler om de andre og vores rolle i gruppen, i samfundet.
 
Her er vi altså nu. Det her er sådan vi er, vi har transformeret os til denne person på dette stadie og skal så skabe eller forstærke bånd til andre vigtige personer i vores liv. Dem, der skal med på rejsen, være det sig romantisk, professionelt eller venskabeligt. Dem, der tilfører merværdi, som gør det hele endnu bedre.
 
Vægtens sæson er altid stærk på sin egen høflige måde, men er i år langt mere målrettet end ellers og vi har blandt andet en fantastisk Saturn-trigon til at hjælpe os til manifestation.
Det kunne tyde på, at selv om vi forhåbentlig har brugt de tidligere transitter til at skabe et mere autentisk og lykkeligt liv og er taknemmelige for hvor vi er, så har vi her et gyldent frø. Noget, der kan blive til det helt store. Til et livsværk. Vægten er uendelighedens tegn.
Der er ikke rigtigt lagt op til småtterier her. Vi har de store transitter på vej de kommende år. Og for at være helt ærlig har vi nogle halvstramme måneder på vej, i hvert fald astrologisk, så det er et godt tidspunkt at gøre sig selv stærkere. Sætte sig selv op til, at nu skal jeg op i niveau. Vægten har høje standarder, det skal helst være det bedste, det smukkeste, det flinkeste, det dygtigste. Og for at få det må man overkomme forhindringer og fravælge det unødvendige. Så smager resultatet også bedre.
Vægtens sæson vil altid lægge op til at se hvor der er eller ikke er balance. Er det i relationer, tilfører begge lige meget værdi? Er det i arbejdet over for privatlivet, er der balance her? Spiser jeg mere end jeg forbrænder, bruger jeg flere penge end jeg har etc.
 
Som det eneste tegn uden ”liv” (det er en vægt, et objekt og ikke mennesker, dyr osv som de andre) kan vi træde et skridt tilbage og tage følelserne ud et øjeblik. Se nøgternt på det vi kigger på. Vægten er objektiv, ligesom en…vægt. I ved det der monstrum på badeværelset der viser ens kropsvægt uden nogen form for hensyntagen til vores følelser, snif, haha.
 
I objektivitetens tegn kan man derfor også lægge en langsigtet plan. Vægten har ry for at have svært ved at beslutte sig, men det skyldes i min optik snarere Vægtens ”Saturnske” natur via forståelsen af, at et endeligt valg er et fravalg af noget andet og derfor har konsekvenser. Saturn arbejder med konsekvenser af vores handlinger, og er da også ophøjet i Vægtens tegn.
 
Konsekvenserne vil leve længere end selve øjeblikket om det handler om at stoppe kage i munden, have en affære, shoppe med hovedet under armen, spilde tid/energi/opmærksomhed på noget der er os uvedkommende eller hvad det måtte være. Der bør elimineres med hård hånd.
 
Det er en stærk og flot sæson, der venter forude. Næsten majestætisk. Meget royal kan man godt være her, i hvert fald i sit eget liv. Og er man konge eller dronning, så må man også have et slot, adelige relationer, masser på kistebunden osv.
 
Hemmeligheden bag succes´er er at tage de rigtige beslutninger.
De fornuftige beslutninger og så følge planen. Når vi rammer marts-april næste år har vi gyldne tider for manifestation – nogle af de sjældne slags -så denne sæson er et fremragende tidspunkt at gøre status og tage de nødvendige beslutninger.
 
Solen er i Vægtens tegn frem til den 23. oktober 2021. Er du Guldmedlem, kan du logge ind på din profil og se hvilket livsområde der aktiveres den kommende måned.
Husk, at vi ses til LIVE energivejrudsigt for oktober 2021 nu på lørdag den 25. september! Det er gratis, find begivenheden lige HER (og du kan som altid se den efterfølgende på YouTube også).

Kategorier