Pluto direkte den 6. oktober 2021. Da underverdenen løb tør for dårlige undskyldninger.

Hun kiggede på mig over kanten af sine briller. Det var et blik jeg kun kendte alt for godt. Det der blik, hvor man bare ikke gider høre på folks dårlige undskyldninger.

Jeg så mig selv og mine fagter i spejlet i skønhedsklinikken. Store forkromede forklaringer om hvorfor jeg jo simpelthen ikke kunne nå at opretholde min beauty rutine og pleje min hud optimalt for jeg havde jo enormt travlt og så skulle hun lige huske på, at jeg altså også træner meget og der er noget med sved der ikke kan trilles ud af hudens porer og så havde jeg ikke mere af det rette produkt for hun havde vel hørt om det skib der sad på tværs i Suez-kanalen? Jo, det indeholdt intet mindre end mine perfekte produkter til min perfekte hudpleje.

Beauty-damen stirrede stadig træt på mig. ”Jeg siger bare, at vi kan få mere snavs ud af porerne hvis du selv lige hjælper til i hverdagen, ik Louise”.

Lige så træt af mig selv sagde jeg ”ja ja” i bedste Kjeld fra Olsen Banden-stil, mens jeg krammede min taske og bakkede ud af døren. ”jeg ska nok”.Pluto er vågnet fra underverdenen og gør sig klar til at stationere direkte onsdag den 6. oktober. Dette kan mærkes hele ugen, thank you very much, og udover at Pluto meget vel kan bringe hemmeligheder fra underverdenen med op til kollektivet, så er det i vores egne liv kendetegnet ved, at vi nu skal til at tage os selv endnu mere alvorligt. Øge selvrespekten.

Pluto handler om det autentiske i os. Det eller den vi i virkeligheden er. Helt ude dikkedarer. Når Pluto er retrograd, hvilket har været tilfældet siden april 2021, befinder vores sjæl sig i underverdenen. Det kan også være et frø vi har plantet. Den side af os selv vi godt ved, at vi allerhelst ville udleve, det eventyr vi gerne vil på, det talent vi gerne vil vise verdenen. Der hvor vi ved, hvad vi i virkeligheden føler for noget eller nogen. Det befinder sig hernede i mørket, måske i glemslen eller det vi har fortrængt.

Når Pluto stationerer for at gå direkte, kommer det til overfladen. Det, der var stagneret, det der tidligere ikke kunne lade sig gøre eller vi ikke turde. Måske omstændighederne ikke var til det, måske vi havde verdens længste liste af dårlige undskyldninger klar.Pluto kan slet ikke have dårlige undskyldninger. Det er det værste man kan gøre her. Når Pluto går direkte er det tid til at tage fat i det vi har udsat eller fortrængt igen. Gør vi ikke det må vi leve med en følelse af manglende selvrespekt eller at have misset vores chance.

Hvis vi til gengæld tager lederstokken og går i krig med det vi i virkeligheden føler for eller den vi i virkeligheden er, lover Pluto os til gengæld også spandevis af power, mod og autentisk transformation. Om få uger går Jupiter også direkte og vil give os endnu mere held og optimisme med god grund.

Det eneste Pluto kræver til gengæld er at vi går all in. Med hele hjertet og hele sjælen. På den anden side af det eventyr genfødes vi som en mere autentisk version af os selv.

Nå, jeg må gå. Jeg skal vaske mit ansigt. Future Louise, here I come!

Louise

Kategorier