Fuldmåne i Vædderen den 20. oktober 2021. Kapow!

Det er en spændende uge vi går ind i med mange muligheder og overflod af energi, så for de fleste vil der være tale om trang til aktiv efterårsferie som peaker med en særdeles potent fuldmåne i Vædderens tegn onsdag eftermiddag den 20. oktober.

Det her er rigtigt godt til:

Masser af fysisk aktivitet, så ud og klatre i nogle bjerge og sådan noget.

Slåskampe af alle slags og er man ikke lige til Fight Club kan man med fordel undgå triggere og triggede personer. Især dem/dig, der har måttet holde deres kraft inde i lang tid mens vi har haft alt det her flinke og kompromissøgende Vægt-energi.

Denne måne har en ”fuck this shit – I´m out”-vibe. Den der hvor man bare ikke gider spille fransk klovn længere. Hvor man har været sååå assertiv og fulgt alle regler og rammer og gået på kompromis og fanden og hans/hendes pumpestok.

Både Solen og Mars er i Vægten og disse ild-enheder bryder sig absolut ikke om at være i dette kølige lufttegn hvor der skal tænkes og snakkes og tænkes og snakkes lidt mere. Næh du, vi vil have action på drengen! Det er en fænomenal transit til at styrke krop, styrke sine muskler – det gælder i øvrigt året ud og anbefales kraftigt inden vi går i Tigerens år februar 2022.Forvent overaktive børn og i øvrigt også misforståelser, især i starten af ugen hvor Merkur mandag morgen (selvfølgelig) går direkte og altså potentielt skaber samme kaos vi havde for tre uger siden. Dette gælder især kommunikation, teknologi og trafik.

Jupiter har på spændende vis aftalt at gå direkte samtidig med Merkur hvilket udelukkende er positivt, men liiige her i starten kan vi godt være liiiiige entusiastiske nok, lidt for hurtige på aftrækkeren – og hvis man trækker geværet her, så kan man forvente en rimeligt brat afslutning, så dont be an idiot hvis du har temperament. Det er en meget afskærende energi vi står i, så det kan være godt lige at vurdere en ekstra gang inden man cutter med hovedet under armen. Igen fordi muligheden for misforståelser er skyhøj første halvdel af ugen.

Med andre ord: spørg først og skyd bagefter.Når det så er sagt, så er dette også en klassisk cyklus-slutning. Vædderen er det første tegn og Fiskene (tegnet før) er det sidste. Med så meget jord der er blevet vendt i 2020 og 2021 alene er det meget muligt, at man her – i denne uge – står og kigger på sit liv forme sig. Sit autentiske liv, kan vi kalde det.

For nogle har vejen hertil været meget lang. Denne uge kan meget vel føles som en opsummering af, hvad man har været og gjort i sit liv indtil nu og så se hvordan genopstandelsen her sker. Efter alt det her, efter alle disse år med det ene og det andet er jeg bare landet her – for de fleste er det nok et meget fedt sted, man er landet. Livet er nemmere nu og logisk set kunne vi måske have gjort noget af det her for mange år siden, men tiden var ikke til det. Fortiden kan virkelig være slut for alvor her.

Der er ingen grund til at komplicere noget som helst. 2022 skriger på det simple, gode liv.

Bare genkend. Genkend det ægte. Det autentiske.

Genkend den ægte, rene kærlighed. Genkend det autentiske medfødte talent du havde glemt alt om. Genkend det fede projekt, den gode ide, den fænomenale situation.

Genkend ren glæde, lykke og succes.

LouiseEr du Guldmedlem kan du logge ind på din profil og se hvilket livsområde der er aktiveret for dig :)

Kategorier