VENUS-NEPTUN-JUPITER 27.-29. OKTOBER 2021. EN SMUK DRØM.

 
Vi har sådan nogle smukke og søde dage her i midten af ugen, at de fortjener deres eget indlæg. Oven i den positive Venus i Skytten-transit har vi frem til fredag nu også Venus i kvadrat til Neptun onsdag og i sekstil til Jupiter torsdag, hvilket vil kunne mærkes fredag morgen/formiddag også.
 
Venus-Neptun-Jupiter er meget, meget smukke sammen. Det er kærligt, empatisk, kreativt, spirituelt, fantasifyldt og kan næsten føles magisk. Kreativiteten kan være kosmisk kanaliseret for tiden.
 
Kvadraten Venus-Neptun advarer blidt, at noget af det vi drømmer om måske ikke vil kunne bestå virkelighedens barske test-vilkår, men der er der jo heller ingen der siger at det skal.
 
Nogle gange har man brug for noget at tro på, noget at drømme om eller idealisere. Det kan måske holde motivationen og hjulene i gang.
 
Det kan være som en smuk drøm, man havde om natten og som sætter dagen godt i gang. Et dejligt møde eller en fantastisk film.
For mig er det musik. Musik er min ting, der er og bliver ikke noget der er over musik – det er det mest fantastiske, jeg ved.
 
Det er også nogle dage, der lige giver lidt godt, lidt sødt, lidt pusterum og mulighed for at processere, hvis man har brug for det. Vær dog opmærksom på, at du måske mangler nogle vitale dele af en historie, Merkur er ikke ude af sin skyggeperiode endnu, så lad det bare hænge, svæve, eksistere uden at lade en endelig "dom" falde, hvis du kan.
 
Måske vil det vi drømmer om blive til konkret manifestation, måske vil det vise sig, at det kun var en drøm. Alt manifesteret har trods alt kun være en drøm eller en vision engang.
 
Det er i hvert fald en smuk drøm, der venter forude. Og for nogle er den virkelig, for andre er den ikke.
 
Vi får se.
 

Kategorier