Energivejrudsigt for februar 2020. Badeferie.

Vi er officielt ude at eklipse sæson, men der kommer stadig muligheder og nyheder ind. Det er nye tider. Det kræver nye tilgange til tingene. Alt går stærkt her og i den kommende måned. Vi taler kvantespring. Man skal ikke spørge flere gange eller kigge igen, vi ved det. Man kan ændre sit liv på en dag her og det har været i spil længe. Også selv om vi måske ikke vidste det.

Solen er i vandmanden til den 19. februar, så der er fokus på menneskeheden, grupper, retfærdighed, lighed, forandring, progressivitet og innovation. Fremtiden og det nye, det friske lokker mere end den har gjort i lang tid.

Merkur er også her frem til den 3.2, en god ide at skrive de mange tanker og ideer, man får ind, ned. I den tankemæssige ustabilitet kan ligge meget guld gemt.

Samme dag går Merkur i Fiskene og fra den 16.2 er Merkur også retrograd i konjunktion til Neptun. Det er drømmeland, det er no facts, kreativitet, bedrag, illusion. Fantasier. Flyd med, hold ferie, slap af. Tag ingen store beslutninger her i drømmeland frem til den 9. marts da ingen ser klart. Tag afsted i trafikken i god tid og tjek om den mail nu også blev sendt. Lav data backup og undgå (hvis du kan) at købe nye transportmidler og kommunikationsudstyr/teknologi.

Venus går i Vædderen den 7.2, vi er modige, vi er pionerer, vi vil erobre og prøve noget nyt, især på kærligheds-, penge-, og/eller skønhedsområdet.

En festlig fuldmåne i Løvens tegn den 9.2 sætter fokus på kreativitet, børn og romantik. Faser slutter og begynder. Har du nok sjov, romantik og kreativitet i din hverdag?

Den 20. 2 går solen i Fiskene og der er nymåne i Fiskene 23.2. Vi slutter årshjulet inden et nyt påbegyndes ved forårsjævndøgn den 20. marts. Spiritualitet, det underbevidste, kreative og kosmisk kærlighed er i fokus. Flyd med.

Kan din ild gnist blive til en flamme der kan holdes i live dag ud og dag ind. Det er i februar ret vigtigt at se i hvilken retning man peger med stjernekasteren. Den skal holde i mange, mange år.

Se videoen HER eller nedenfor :)

Alle tegn er på vej, i skrivende stund er Vædderens video oppe. Den kan ses på YouTube-kanalen lige HER.

https://youtu.be/Mj3J6aRpooo

Kategorier