Se dagens Business LIVE og få info om næste LIVE tirsdag den 24. marts - med vinderlodtrækning!

Se dagens LIVE, hvor temaet var Business - og ja, det efterhånden berømte billede giver langt mere mening når man ser udsendelsen :D. Den finder du lige HER og den er ganske gratis.
Det er og har været en udsøgt fornøjelse fra vores side at have LIVE-udsendelser her under en ellers mindre sjov situation, og det er jo ikke slut endnu for tirsdag den 24. marts 2017 fylder Universal Goals´ Facebookside 3 år, og i den forbindelse er der jo konkurrence (som du kan se lige HER: )!
Nian har lovet at være Lykkens Gud og trække den heldige vinder af et sommerhoroskop og derudover vil denne LIVE være et slags Greatest Hits-forsøg på at få svaret på alle de spørgsmål, der er kommet gennem de sidste mange LIVE-udsendelser, som vi måske ikke har fået svar på endnu. Du får notifikationer og ser næste LIVE (også gratis) lige HER.
Har du et spørgsmål eller kommentar eller andet, så skriv meget gerne til os og ellers glæder vi os bare til at se dig på tirsdag den 24. marts 2020 klokken 11.30 :)
Der er udsolgt af ledige tider til session resten af marts, også de hemmelige ekstratider, men skynd dig at se hvornår du kan komme ind til os og få skræddersyet hjælp til din proces lige HER.
Kærlig hilsen
Louise og Nian

Kategorier