Mars retrograd sep-okt-nov 2020. Den ultimative test (video med Louise)

En hurtig aften-video fra en træt Louise, der alligevel syntes at budskaberne skal ud og håber at de kan bruges, se den HER eller på Facebooksiden :)
Hvis videoen er for rodet, så er budskaberne her:
 
- Lad være med at lange ud, lad være med at flippe ud og hvis du gør, så sig undskyld. Tilsyneladende små eller uskyldige handlinger kan have alvorlige konsekvenser. Du må være lige så krænket og vred og frustreret og blokeret som du vil, men voksen-adfærd skal vinde udadtil.
 
- Det eller dem du har et problem med er en del af dig selv, du har fornægtet. Jo, den er god nok. En skyggeside/projcering. Læs om det i "Cosmos and Psyche" (klassisk astrologi-bog af Richard Tarnas) eller kom til kvantesession hos mig og Nian.
 
- Det er mest intenst i forhold til at man er flad, vred og frustreret når Mars er ved at gå retrograd (8. - 9. - 10. september kan det mærkes) og ved at gå direkte igen (10. -11. - 12. november-agtigt).
 
Tænk langsigtet. Er der en kamp du skal tage for at vinde på den lange bane?
Det gode ved denne transit er, at du måske senere opdager at det slet ikke er det du vil, at du ikke var klar, at det ikke kan lade sig gøre osv. Derfor undgår du at spilde en masse dyrebare ressourcer nu.
Mars retrograd er fremragende til at gennemgå sine planer igen, men ikke at sætte noget i værk medmindre det flyder af sig selv. Skal du bruge store armkræfter er det helt sikkert ikke det rigtige at gøre nu medmindre du ønsker minimalt udbytte af maksimal indsats.
Nævnte bøger:
"The Red Book" af Carl Jung
"Alchemical psychology" af James Hillmann
"Cosmos and Psyche" af Richard Tarnas
 

Kategorier