Eklipse i Tyren den 19. november 2021 (-2023). Stardust.

Jeg kom til at tænke på filmen ”Stardust” forleden i forbindelse med den kommende eklipse i Tyrens tegn. Stardust er en eventyrfilm fra 2007 med bl.a Claire Danes hvor hun spiller en stjerne der er faldet ned fra himlen. På hendes heltinderejse her på jorden har hun et lys, som alle vil have. Et lys, der skinner fra hendes indre.Claire Danes shiner i "Stardust" -iøvrigt en fremragende film

Den 19. november 2021 har vi en eklipse (måneformørkelse) i Tyrens tegn. Den første af slagsen på Tyr-Skorpion-aksen, hvor vi vil have eklipser frem til midten af 2023. Det vil sige, at de egenskaber vi astrologisk forbinder med Tyren er det ”folket vil have” – det er den retning vi kollektivt går imod.

Tyrens klassiske egenskaber er sådan noget som skønhed, sanser, kærlighed, udholdenhed, vedholdenhed, styrke, tålmodighed, loyalitet og pålidelighed. Astro-psykologisk forbinder vi Tyren med det 2. hus for penge, værdier – herunder selvværd, grænser, medfødte talenter og personlig indkomst og/eller personlige ejendele. Tyren er mig/mit og jeg deler ikke. Grænserne er solide, jeg holder alt inden for mit fort så jeg kan overleve – vi befinder os nemlig her på overlevelsesaksen.

Alt dette kommer vi til at tale meget mere om de kommende år. Min fornemmelse er dog, at det – udover penge og vores værdisæt – kommer til at handle rigtigt meget om grænser. Et vigtigt begreb for et sundt liv fysisk, mentalt og emotionelt.

At kunne sætte klare grænser betyder, at man kender sit eget værdisæt. Hvad man sætter pris på, hvad der har værdi for en personligt. Det kan være følelsen af at være fri, det kan være en daglig tur i skoven og meget andet. Sammen med kendskab til sine personlige rettigheder kan man sætte sunde og klare grænser.Dette betyder også, at Den Nordlige Måneknude (eklipserne relaterer sig til måneknuderne) er ved at skifte fra Tvillingernes tegn til Tyrens tegn. Fra at være god til kommunikation med sig selv og andre, have stærke sociale færdigheder og være nysgerrig på verden påny uden at synes, at man selv har den eneste rigtige sandhed - som var opgaven med denne transit - skifter vi nu til noget der slet ikke er mentalt. Vi har styr på vores mindset og kan kommunikere vores værdier på den rette måde, de er integreret i os og derfor skal vi nu mere ned i kroppen og have den med også. Ikke mere oppe i hovedet nu.

Har man sunde grænser er verden meget let at navigere i. Man kender sine fastsatte grænser så godt, at der med det samme opstår et kæmpestort rødt flag hvis nogle forsøger at overskride dem. Det kan være ved fysisk berøring, det kan være ved sprogbrug eller endda energimæssigt. Man holder også sin energi hos sig selv og "kravler" ikke over i andre.Ved denne eklipse-cyklus har du altså noget andre vil have. Stjernestøv. Og det er vigtigt at forstå, at gode grænser først og fremmest er sat af en selv, dernæst ikke er for svage så man kan blive ”erobret”, men ej heller for stærke så man sidder alene med al sit guld uden at nogle at dele det med.

Man skal selv kunne lukke døren til sit fort op og i, selv sænke vindebroen op eller ned. Hvad der foregår uden for ens personlige fort, voldgrav og vindeport er klaphamrende ligegyldigt. Det kan ikke røre dig og kan falde ned til krokodillerne i voldgraven så meget det vil. Det er ikke noget du ejer eller tager ansvar for, hvis det er uden for dine grænser. Det kan være andres følelser, andres problemer og meget andet.

Med gode grænser kan man skinne sit lys så meget man vil. Skinne på alt og alle, på hele verden. Men giv det ikke væk og søg ikke at tage andres lys. Man skal udvikle det i sig selv.In other news lægger denne eklipse sig direkte på Joe Bidens sol. Der kunne være magtkampe, noget omkring hans barn og/eller hans mentale tilstand der her kommer for en dag med en eklipse i 12. hus. På det mere hjemlige plan går den også hen over EU´s fødselshoroskop hvor vi kan forvente forandringer, måske flere lande der bryder med EU eller noget med at EU skal ”blive voksen” (EU står nemlig også i sin Saturn hjemkomst).

Med Venus i Stenbukken og en eklipse i Tyren er det godt at kigge på forråd. Saturn i Vandmanden møder Uranus i Tyren i 3. og sidste kvadrat juleaften, der kan her og i tiden op til være problemer med levering, og måske endda strøm, varme og den slags så sørg for backup og konserves.

Eklipse-sæson som næsten varer året ud energimæssigt kan være ret crazy. Forandringer sker og det kan være ud af det blå, det kan være store ting. Det er skæbnen der lige hjælper os på rette spor.Er du i tvivl om noget, så lad være. Det må være vinterens bedste råd. Det er generelt godt at være lavet af teflon resten af året. Lad ikke nogens drama, projektioner eller ævl sætte sig fast på dig. Wusj wusj nå det faldt da lige af igen, se nu der. Og lad da også være med at kaste dit eget shit over på andre. Fyyy.

Grænser. Gode, klare, solide, sunde og superfede grænser skal der til. Er det godt og sundt for mig og smager og føles det godt samtidig, så er det perfekt.

Tyren er stærk og står fast, også i orkanens øje. Tyren kan sagtens nyde sine blomster samtidig med, at verden fortsætter sin crazyness omkring den.

Tyren handler om det gode, sunde og frem for alt fredsommelige liv.

Giv ikke dit lys væk og tag ikke andres. Så simpelt er det.

Det bliver en supershiny Stardust tid!

LouiseSe hvor du har Skorpionen og Tyren i dit fødselshoroskop, så kan du se hvor du kan forvente skæbnebestemte forandringer de næste 18 måneder. Er du Guldmedlem, logger du bare ind på din profil og læser dit månedshoroskop (under "månedshoroskop november 2021"), så kan du se hvor eklipserne kommer til at ligge for dig.

Kategorier