VENUS I STENBUKKEN NOV 2021-MARTS 2022. SOM EN GOD FLASKE VIN.

Jeg elsker autenticiteten ved Skorpion-sæsonen. Der er bare ren og rå sandhed, intet kan skjules, undertrykkes eller fortrænges hvor meget man så end prøver. Og det handler jo netop de her sjove temaer (synes jeg i hvert fald) som vi søger at omgå eller projicere ud på de andre i hverdagen…alt det ”grimme”: manipulation, liderlighed, magtkampe, jalousi, hævngerrighed, egoisme, grådighed, begær, had og videre i den dur.
 
Skorpionsæson er så dejligt åbenlys. Sort-hvid. Jeg elsker det her, jeg hader det her. Jeg begærer det her og er frastødt af det her. Ja, nej, ja, nej. Der er ikke måske, der er ikke gråzoner her. Man skal være mere end almindeligt tonedøv for at overhøre sit eget dybeste begær her.
 
Der er et par uger tilbage af Skorpion-sæson, så man kan navigere i denne sort-hvid oplevelse af livet i den tid, men man kan også favne de såkaldt mørke sider i sig selv som en naturlig del af den man selv og vi alle er.
 
Venus gik forleden i Stenbukkens tegn og i disse dage har vi også Månen her. Stenbukken og Skorpionen er reality tjek. Total real deal. Er det ægte eller ikke ægte? Svaret er nok ikke så svært hvis vi vil indse det.
 
Venus er som tidligere nævnt i Stenbukken helt frem til marts 2022 grundet retrograd (indlæg følger) i dec-jan.
 
Venus i Stenbukken er en tjekket transit. Det er klasse, stil, elegance. Old school romantik og kærlighed, der bliver bedre med alderen ligesom en god vin. Ridderligheden er ikke død og kærlighed kan blive seriøst her hvis der er gensidig respekt.
 
Her bygger vi noget, der er langtidsholdbart. Ikke nogle billige kopitasker her, her er kvalitet, smag og klasse. Skal du dinere nogle, så gør det gourmet. Sådan noget med farseret purløg stegt over en diamantgrill.
Og kvalitet skal være i alt, også forpligtelser. Sats på de stærke relationer and leave the rest. Især hvis det ikke er folk der har ambitioner på dine vegne. Det er ikke et partnerskab hvis man ikke ønsker det bedste for den anden, uanset om det er romantisk, kammeratligt eller professionelt partnerskab.
 
Det er 4 måneders kæmpestort skub mod at bygge vores drømmeliv som det skal se ud de næste 20 år, så det er værd virkeligt at mærke efter hvem og hvad man glæder sig til at bruge tid, penge, energi og opmærksomhed på i fremtiden og hvem man ikke gør.
 
Her i Skorpionens sæson bliver man lidt tvunget til den transformation. Det er bare tidens tand. Sjælen skal udvikles, ham skal skiftes. Selvudvikling kan desværre ikke udliciteres.
 
Gør arbejdet og lad ikke de kommende bølle-eklipser gøre det for dig med ekstra karma-regning ved kasse 1.
 

Kategorier