Weekenden 12.-14. november 2021. Lidt af et smørhul.

Det er nogle skønne energier vi har fredag-lørdag-søndag, så der venter lidt af en smørhulsweekend forude. Solen er i flot trigon til Neptun og Merkur i spændende opposition til Uranus.

Sol-Neptun trigon er fantastisk for alt der har med kreativitet, spiritualitet, næstekærlighed, empati og lignende at gøre. Mysticisme og enlightenment hører under her, og man kan opleve en dybere forståelse end hidtil af noget bestemt. Det er en romantisk, kærlig og mystisk transit.

Merkur over for Uranus er spændende ideer, geniale indfald og måske nyheder der kommer ind fra sidelinjen. En Merkur-Uranus-opposition er ikke nødvendigvis altid positiv - det er lidt som at spille Matador med en der pludselig vender hele brættet på hovedet - men Sol-Neptun-trigonen opbløder den på en meget positiv måde. Der er derfor lagt op til mere positive udfald ligesom man kan transcendere en skriveblokering eller anden mental stagnation, man får måske helt ny information eller nyt perspektiv, der kan føre til en innovativ løsning.Herfra astroslottet har en tiltagende halskriller i løbet af ugen nu sendt mig helt til tælling, så arbejdet foregår fra sengen. Derfor kommer videohoroskoperne ikke som ellers planlagt da jeg ikke har overskud til at være skærmtrold, men jeg håber at have den daglige energivejrudsigt for januar 2022 klar inden weekenden er omme.

Det er en excentrisk, sensitiv, rebelsk, problemløsende og håbefuld weekend der venter forude. Det er godt at lade op og måske være lidt på forkant med sin situation da næste uge kan bringe nogle udfordringer.

Uanset om du har planer om at blive eet med universet, opfinde revolutionære løsninger der går over i verdenshistorien eller skal en tur i biografen er det en fremragende weekend for dette :).

God weekend,

Louise

Kategorier