Eklipse i Tyren 19.11 og rettelse til vejrudsigten for januar 2022

eklipse 2021
Århundredets længste eklipse venter forude imorgen formiddag og det er mærkbare forandringer, der venter forude de kommende måneder.
Frem til den 4. december 2021 kan det føles som en flippermaskine hvor man selv er bolden der bliver kastet rundt til højre og venstre.
Træk vejret, hold fokus, fasthold rutiner og stol på universets udfald uanset hvad der sker for dig eller omkring dig.
Læs mere om eklipsen på bloggen HER.
Er du Guldmedlem kan du logge ind på din profil og læse hvilket livsområde, der aktiveres for dig under 'månedshoroskoper november 2021' frem til 2023.
Rettelse til vejrudsigten for januar 2022: den ligger nu på den anden platform under "daglige energivejrudsigter 2019-2022" (der kommer snart en helt ny og fed platform med app og alt muligt, men nu kan det ihvertfald læses for de af jer der ikke kunne igår) :)
Følger du med på Facebooksiden? I så fald kan du læse om kommunalvalgets helt store vinder og hendes flotte forvaltning af sidst fødselshoroskop lige HER.
Jeg har ikke glemt videoskoperne for december 2021, men har indtil nu ikke måttet bruge min stemme efter en omgang halsbetændelse. De kommer i starten af næste uge, jeg er på skole hele weekenden og kan ikke nå det da :)
God weekend :)
Louise

Kategorier