I Skyttens tegn nov-dec 2021. Det store eventyr.

i skyttens tegn 2021
Jeg tilskriver ikke kun mandagens opløftede energier det flotte solskinsvejr, men også det faktum at Solen i nat gik i Skyttens tegn. Efter en måned med dybe og intenst følelsesmæssige energier har vi altid dette store skifte hvor vi kravler op fra kloakkerne, op mod lyset, solen og friheden. Let the party begin!
 
Hvor Skorpionens sæson har sin berettigelse er den ikke altid lige sjov. Vi ser det mørkeste sider af os selv og andre – hvilket dybest set er det samme – og man har ingen mulighed for at lyve for sig selv. Følelserne, ønskerne, drømmene og begæret står meget klare for os. Det hele er sort og hvidt.
 
I Skyttens sæson er vi så berigede med ny visdom og kan gå ud på nye glade eventyr som en fløjtende vagabond. I retning mod vores personlige sandhed og det kan ikke blive stort, spændende eller ekspansivt nok. Ofte er det også meget festligt og beriger os på en helt ny måde efterhånden som vi får udvidet vores horisonter på denne rejse.
 
Vi er dog ikke mere lalleglade end som så. Skytten bærer på bue og pil – en pil, der altid peger bagud mod Skorpionens hjerte. Dette for at vi kan holde mørket i skak. For at vi ikke aktiverer de rå og primitive sider af os selv hvis det ikke er det rette at gøre, hvis det ikke bidrager til vores lykke på den lange bane.
 
Hvor vi i Skorpionens sæson mærker vores inderste sandhed er det i Skyttens sæson vi står ved den. Vær ikke bange for at udtrykke din mening, dit trossystem, din personlige sandhed og gå efter den.
 
Skytten er kendetegnet ved frihed. Friheden til at være den man er, udtrykke og bevæge sig frit. At leve frit efter sin egen, personlige sandhed.
 
Solens rejse gennem Skyttens tegn ønsker kun svar på et eneste spørgsmål:
 
Er du fri?
 
Louise
 
Solen er i Skyttens tegn til den 21. december 2021 hvor vi har vinterjævndøgn og Solen skifter til Stenbukkens tegn.
 
Se hvor i dit felt du har Skytten, så ved du hvad der er mest aktiveret og potent den kommende måned. Er du Guldmedlem får du det som altid serveret, du skal bare logge ind på din profil under ”månedshoroskop november 2021”.

Kategorier