Eklipse i Skytten den 4. december 2021. JACKPOT!

Red & Gold 3d Christmas Giveaway Instagram Post
Årets mega-eklipse har der været optræk til længe og den fyres af i den kommende weekend, nærmere bestemt lørdag den 4. december 2021. Læs her hvordan du vinder årets JACKPOT.

Først er det dog på sin plads at sige tillykke til Skytterne, som nu kan komme frem fra deres…SKYTTEgrave igen ahaha efter 18 måneder under beskydning. Yes, nu kan I atter dele jeres unikke sandheder og livssyn til alle, der ønsker visdom i julegave.

For os alle er denne Jupiter-fyldte eklipse ikke bare en ny og stor begyndelse, der udfolder sig de kommende måneder, det er også en af dem der meget vel kunne indeholde JACKPOT. Sådan en ”YES, jeg fik det” eller ”YES, det lykkedes”-situation.

Dette især hvis du har fulgt Jupiter/Skytte-princip nummer 1, nemlig blind faith. Tiltro til universet og til at navigere i blinde. Ligesom Indiana Jones dengang han skulle over kløften via den usynlige bro som først viste sig da han havde trådt det første skridt ud i det blå. Gal, en gyser.

https://www.youtube.com/watch?v=q-JIfjNnnMA

Karma er altså clearet og vejen foran ligger åben. Eklipsen kommer med det, der ikke var tilgængeligt for os før og da Skytten altid er BIGGER/LARGER/BETTER/MORE kan der være fyret op for den store gavesæk eller mulighed for manifestation her. På godt motivationalcoachdansk altså et fint tidspunkt at sigte efter stjernerne. Det er her er law of megaattraction.

Venus er i Stenbukken og Merkur er i Skytten, vi har noget information eller måske nyt perspektiv som vi kan rykke fremad med – og da vi måske ikke havde det før kan man opleve, at man selv eller andre ændrer planer eller strategi her i slutningen af året.

Det skal være noget værd, ellers gider vi ikke. Det skal være arbejdet og indsatsen værd og man skal selv have det, man er værd. Det er aspekter for i bedste Rocky-stil at tage den op og ned ad trapperne mens man træner til den store guldmedalje, men er man ikke inspireret til at gå all-in på den måde, er det måske ikke rejsen værd. Så er det måske fint at sige tak for nu.Ooog her kommer første af klassiske Skytte-fælder, man måske skal passe på, nemlig trangen til at flygte over til det grønnere græs på den anden side. ”Altså, hvis jeg bare rejser til et helt nyt land hvor ingen kender mig, så bliver mit liv nok fantastisk”. Yeah, probably not. Nissen flyver med.

En anden klassisk Skytte-fælde er overdreven optimisme. Skytten hersker over alt, hvad der er overdrevet. Optimisme er kun godt hvis man ikke er disconnected fra virkeligheden.

Det her er en eklipse på den Sydlige Måneknude. Den relaterer sig altså til fortid, til afslutninger og ikke mindst til at reflektere over fortiden. Hvem er jeg, hvordan er jeg havnet her. Hvorfor er vores kultur, værdier, trossystemer og principper som de er? Det er et godt tidspunkt at studere livet, at lære noget om filosofi, verdenshistorie, religion, spiritualitet, psykologi og lignende. Den som ikke kender historien er trods alt dømt til at gentage den.Kan man forstå hvor man kommer fra og hvad de briller, man ser livet med er lavet af kan det også komme op til forhør og måske pilles fra hinanden. Enhver Skyttetrang til at være fanatisk og trække sin egen sandhed ned over hovedet på andre bør vendes indad her. Det samme gælder den hjemmestrikkede regelbog for, hvad et godt liv, menneske osv er.

Misforstå mig ret. Regler, principper, modeller og systemer er fremragende navigationsværktøjer. De skal bare tages op til revision engang imellem, hvilket en eklipse som denne lægger op til. De sidste 18 måneder med Skytten på den Sydlige Måneknude har lært os hvornår vores egne briller, regler, morale osv er hæmmende for sund interaktion med verden. Vi skulle lære at være open minded og nysgerrige og her ved balancepunktet også blive mindet om ikke at være så open minded, at hjernen falder ud. At være naive eller urealistiske omkring hvem vi er, hvad vi evner at opnå og ikke mindst hvordan vi i praksis kommer dertil.December er generelt en fin måned for selvudvikling. Faktisk bliver vi nok kastet ud i det efterhånden som måneden går på held og Pluto trækker Venus med ned i underverdenen. Mønstre, minder etc fra måske mange liv kan her præsentere sig som frygt, fobi, kontroltrang, besættelse, magtkampe, skyggesider og alt det der og her kommer Skyttens fremragende forhørsteknik ind i billedet. Hvad er det, hvor kommer det fra? Det har ikke nødvendigvis med den nutidige situation er gøre.

Til gengæld kan vi måske ikke bruge Skyttens blinde optimisme lige her.

Og hvorfor så ikke det?

Fordi livet ikke baserer sig på komfort. Livet baserer sig på evolution og overlevelse. Vi ønsker altid at udvikle og selvudvikling er bare ikke sjovt. Synes man det har man ikke gjort selvudvikling og applikeret det på sit liv i praksis. Så er vejen mod single, arbejdsløs og ensom citatdelende person på Facebook lagt.

Vi hopper ikke bare quick-fix´ende ind i lykken og får jackpot. Vi må lære at sidde med det ukomfortable, undersøge hvor det kommer fra og så forbinde prikkerne i vores liv, vores relationer og måde at navigere i verden.

Kan du det bliver dine skygger til guld.

Og så er der ægte JACKPOT.

Louise

Er du Guldmedlem logger du bare ind på din profil og ser hvilket livsområde eklipsen aktiverer for dig.

Kategorier