Venus-Pluto december 2021. Skandaler i Glimmerby.

venus pluto dec 2021
Venus møder Pluto i nat og kickstarter det store tema for resten af december (og til en vis grad januar måned), nemlig alt det grimme der også kommer med det smukke eller omvendt. Skønheden og udyret indtager scenen i al sin pomp, pragt og perversiteter.
 
Venus er alt det vi gerne vil have eller opnå og Pluto er den mørke måde at få det på eller det mørke, der nogle gange følger med. Det er den korte version. Det er et glinsende Hollywood på et fundament af pædofilring. Det er skønhed, magt, rigdom, berømmelse der er opnået med lyssky metoder eller det er den smukke, eftertragtede person der gemmer på store, mørke hemmeligheder eller taler om tabu-belagte emner. Det er den eftertragtede berømthed, der i virkeligheden er homoseksuel, sex-afhængig, utro eller psykopat. Very American Psycho.
I vores hjemlige Hollywood er det ikke bare sporløst forsvundne sms´er, der kan have indflydelse på magtfulde personer, i vores eget liv får vi selvfølgelig også Venus-Pluto-transitten, så det er ikke nok at spise popcorn og læse sladderblade for det er en meeeeget stram transit skulle man ikke følge Plutos spilleregler.
 
Venus er altså noget vi vil have, noget vi begærer og har vi den mindste afstikker eller perversitet på vejen til at opnå dette, vil Pluto med det samme stikke hovedet frem og give os et vink med et boldtræ. Om det er i os selv eller projiceret ud på omgivelserne er underordnet, det er bare bedst at genkende så hurtigt som muligt, lige tage en ”puha se lige hvor toxic jeg er her” og så heale det. Det kan regenere meget i ens liv om det handler om livsstil, relationer, drømme og meget andet. Jo mere poleret og pænt det er på overfladen, desto mørkere kan der være under.
 
Venus Pluto for de af os, der ikke vil gøre arbejdet kan være en meget ydmygende transit. Ens shit kommer på display her, især hvis vi forsøger at se pæne og polerede ud mens den anden hånd laver mærkelige og hemmelige ting under bordet.
Er du selv født med Venus Pluto kender du nok alt til magtkampe, manipulation, dominans, stalkere, jalousi, trekantsdramaer og lignende.
Jeg slog kendte med Venus-Pluto op, her er et par eksempler:
 
Nancy Kerrigan som fik ødelagt sin kunstskøjteløberkarriere da hendes skyggeside i form af Tonya Harding smadrede hendes ben, apropos boldtræ.
 
Alan Turing, et geni der var homoseksuel mens det var forbudt, reddede verden og begik et selvmord, der måske/måske ikke var mord. Der er ofte noget med død når Pluto er involveret.
 
Wes Craven, gyserfilminstruktør der bl.a afsporede min barndom med filmen ”A nightmare on Elm Street”. Jeg så den igen mange år senere, den er stadig mega uhyggelig haha.
Nightmare on Elm Street julesweater til alle fans
 
Lance Armstrong, der nåede til toppen og var forgyldt indtil han ikke var det øh længere. Han var ikke helt ren. Apropos jul.
 
David Duchovny (yes, Mulder som vi så et billede af på Facebooksiden forleden) var sex-afhængig.
 
Kendall Jenner, socialite fra en familie fyldt med skandaler.
 
Billie Eilish der har sin helt egen stil, ikke er bange for at sige tingene højt og som jeg slet ikke tror vi har set det sidste til endnu.
 
Barry Manilow der efter et langt liv med skrigende damer efter sig endelig i 2017 giftede sig med sin manager. Som er en mand. He wanted to marry banilow. Ja, den har jeg ventet mange år på at kunne bruge. Havde næsten opgivet håbet.
 
Der er selvfølgelig masser af kendte på sådan en liste, ovenstående er bare eksempler. Resten af december og januar burde der komme mange mørke hemmeligheder til overfladen, scenen er sat for topskandaler. Jeg forventer mig meget af nyhedsstrømmen for skandaler, hemmeligheder og alt tabu den kommende tid for det er ved at tynde lidt ud på Netflix.
 
Transitten varer iøvrigt måneden ud grundet Venus retrograd, så juleferien kommer til at danse hen over de hemmelige grave og skjulte skatte hvilket vi jo bliver glade for ser dagens lys, om ikke andet så på den anden side.
julefrokostbordet med sin pynt 
 
Her på kontoret er der forrygende travlt, en ny platform er ved at se dagens lys og kommer forhåbentlig i næste uge. I dag holder vi julefrokost og da Nian har det med at lave drinks, der får en til at gå baglæns ind i næste uge kommer der nok ikke meget herfra denne weekend.
 
God weekend! :)
Louise Falkenberg

Kategorier