Ny hjemmeside lanceres den 14. december 2021 :)

Astrology Live Solar Eclipse Horoscopes For Each Zodiac Sign Vintage Golden Instagram Post (1)
 

Der arbejdes på højtryk for at få den nye hjemmeside klar til imorgen tirsdag den 14. december 2021! Der vil være alt som du kender det fra universalgoals.dk, bare i en mere moderne og professionel form.

Det betyder også, at Guldmedlemmerne får en database der ikke bare er mere overskuelig, men også har en tilhørende app som du gratis kan downloade hvor alt er tilgængeligt hele tiden. Det er et lidt dyrere, men også langt bedre system med fuldt overblik og flere muligheder for selvstyring.

Man kan blive på den gamle indtil videre, hvis det ønskes, men også oprette sig på den nye. I det tilfælde annullerer vi det gamle abonnement og refunderer evt forudbetalt abonnement. NB hav gerne tålmodighed, sidste gang var der 400 mennesker der flyttede over 2 dage, så det skal lige processeres. Desværre havde det system ikke de forventede funktioner hvorfor det nye kommer til at være centralt og er som sagt langt nemmere at navigere i for alle.

Der åbnes atter for sessioner og nye produkter i 2022, der er også nyhedsbrev man kan tilmelde sig på den nye hjemmeside. På sigt bliver alt samlet på den nye side, som vi håber at I vil tage godt imod! :)

 

Kategorier