Nymåne i Skorpionen den 4. november 2021. Noget må dø for at noget andet kan leve.

Torsdag den 4. november 2021 har vi nymåne i Skorpionens tegn. Som altid indikerer en nymåne mulighed for nye begyndelser, for at så et frø der kan spire og som altid er vi her i Skorpionens tegn særdeles klar over, at der her er noget der skal dø for at noget andet kan leve eller spire. Bladene falder af træerne i denne tid, træet går i sig selv for derefter at springe ud igen når det bliver forår i 2022.

Det er en intens tid med Mars og Solen i Skorpionen, det er real deal, det er emotionel transformation som regel triggered af en katalysator af en art. Med andre ord kan det være enormt intenst og sårbart, men har selvfølgelig det fantastiske formål at nå ind til et endnu mere autentisk udtryk af os selv.

Samtidig står Uranus over for og smider olietønder efter os ligesom gorillaen i det gamle spil Donkey Kong, så det kan føles som om der lige bliver smidt noget ind fra højre, venstre eller fra oven. Dette behøver hverken at være negativt eller positivt, det er bare de game changers der kan være udfaldet for en ændret kurs fremadrettet.Med en nymåne i Skorpionen kan man stå stærkt i hvad man føler. Stole på sin intuition og ofte meget skarpe reaktion. Det er JA eller NEJ, det er SORT eller HVID. Det er YESSS eller det er EWWW. Stol endelig på de følelser uanset hvor upassende de måtte være.

Det er HELL YEAH eller HELL NO. Lige der er Skorpionen ret simpel. Her er klarhed, commitment, endegyldighed. Det her det vil jeg eller det her, det vil jeg ikke. Ingen gråzone her.

Det fører os også for alvor ind i eklipse-sæson hvor vi introducerer Tyr-Skorpion-aksen som de næste 20 måneders eklipse-temaer, så hvor man har de tegn i sit fødselshoroskop kan man forvente skæbnebestemte begivenheder. Den første eklipse i Tyren den 19. november kan integrere YES eller NO-følelsen for alvor, her træder vi virkeligt ind i det nye.Hvor Skorpionen er stærk på emotionel sandhed kan der ofte være tvivl om, hvor meget eller hvor lidt der skal investeres, især følelsesmæssigt. Hvor går grænserne. Hvor meget kan jeg presse eller overskride dem.

Bemærk at Saturn i Vandmanden ved denne nymåne er i harsk kvadrat til Mars i Skorpionen, hvilket er et udfordrende aspekt mellem bremse og speeder. Noget bliver holdt nede, bliver afkølet eller holdt tilbage. Mars er anspændt og klar til at fyre den af, men bliver holdt under kontrol.

Noget, der kunne være et 100m-løb bliver til et marathon. Vi skal rykke fremad, men ikke for hurtigt og ikke for langsomt, hvilket kan være stressende og produktivt på én gang. Det er dog værd at nævne, at Saturn måske forsinker, men Saturn nægter ikke en noget. Man skal nok få sin præmie. Arbejdet skal bare lige gøres først.

Det er en stærk nymåne, der både stiller krav til udholdenhed og klare beslutninger mens vi samtidig skal håndtere det der måtte komme overraskende ind fra sidelinjen.

Og så er der noget, der må dø for at noget andet kan leve.

Louise

Er du Guldmedlem kan du logge ind på din profil og se hvilket livsområde der aktiveres for dig.

Kategorier