Se den nye hjemmeside her!

Universal Goals holder flyttedag, og du kan allerede nu tilmelde dig bloggen, blive Guldmedlem, ose i shoppen og meget andet på den nye hjemmeside som ligger på louisefalkenberg.dk.

Klik HER for at komme til den nye hjemmeside :)

Det er en stor fornøjelse at opgradere og på sigt vil al materiale samles her også. Derfor - ønsker du stadig at modtage det planetariske nyhedsbrev (!), så tilmeld dig på den nye side (det gør du på forsiden HER).

Ønsker du at blive Guldmedlem og modtage information i overflod til manifestation af dit bedste liv, bliver du det lige HER. Du kan se hvad der ligger i databasen for Guldmedlemmer lige HER.

Bemærk, at materialet er det samme som de eksisterende databaser, det er i nogle tilfælde bare struktureret lidt anderledes.

Der hører også en app med til Guldmedlemmerne, du kan bare tilgå databasen ved at hente den gratis app "Simplero" (se manualen HER hvis du er i tvivl om hvordan man gør).

Sessioner, årshoroskoper o.a kommer i 2022, lige nu skal flytningen falde på plads! Er du allerede Guldmedlem og ønsker du at blive hvor du er, gør du bare det indtil videre. De lovede indlæg kommer selvfølgelig stadig op som aftalt. Det samme gælder for kurserne, de bliver heller ikke flyttet og du har evig adgang til dem hvor de er købt, også hvis de kommer på den nye side på et tidspunkt!

Ønsker du at blive Guldmedlem på den nye hjemmeside skal du signe up igen...sorry! Vi tjekker alle nye abonnenter for evt eksisterende abonnement og refunderer selvfølgelig eventuelt forudbetalt abonnement. Der kan være 400-500 Guldmedlemmer der flytter platform, så vi skal lige bruge et par dage på at processere :)

Spørgsmål? kom med dem - og ellers ses vi bare på louisefalkenberg.dk! :)

Mange hilsener

Louise

 

Kategorier