Fuldmåne i Tvillingerne den 18. december 2021. Post fra Det Galaktiske Center.

Navy Minimalist Space Quote Animated Instagram Story

Årets sidste fuldmåne er så fuld som noget kan være. Ikke nødvendigvis i julebryg, men i større og små faser i vores liv. Hvor Tvillingerne huserer i vores felt er der bare noget, vi er SÅ uendeligt færdige med. Måder at være på, måder at tænke på, måder at socialisere på. Et fællestema for os alle kunne ved denne fuldmåne være den mentale side af livet. Den Nordlige Måneknude har været i Tvillingerne siden juli 2020 og er ved at gøre klar til at hoppe ind i Tyrens tegn. Den fase der slutter her har netop handlet om kommunikation – ikke mindst måden hvorpå vi kommunikerer med os selv.

 Ved fuldmånen har Mars ikke bare en meget sjælden passage til Den Sydlige Måneknude hvilket kan gøre, at man er meget vred på sig selv over sin dumhed, hvor meget tid og indsats man har spildt på nogen eller noget osv, samtidig er Chiron ved at gå direkte, så vi kan se på hvor vi påfører os selv unødig smerte – også mentalt. Venus går retrograd med Pluto på sig, Saturn er i kvadrat til Uranus (og meget andet) hvilket handler om ændrede værdier. Det er ikke bare en masse ting der sker på een gang, det er også uoverskueligt. Hvor Tvillingerne ser træet tager Skytten (oppositionstegnet) op og ser hele skoven oppefra. For mens vi i langt tid har stået og gloet ind i det samme træ måned efter måned, er Solen nu nået til 27 grader af Skytten, også kendt som Det Galaktiske Center.  Skytten har taget sigte med bue og pil lige mod det universelle centrum. Her hvor al information findes. Dette giver os en direkte postkanal til kosmos og den kan meget vel være overordentlig positiv her hvor Jupiter danner den flotteste trigon til selve fuldmånen. En Jupiter, der selv danser på de sidste grader af Vandmanden. Det her er fremtid. Bue og pil er fokuseret mod fremtiden og vi kan få et stort og positivt skub i den rigtige retning med de aspekter. Sikkert gennem en form for besked, brev eller budskab, vi modtager.

 Tvillingerne handler også om historier. Om de historier vi fortæller os selv og andre. De omkringliggende energier ved fuldmånen byder os at tage et kæmpe spring op og se det hele oppefra. Hvor skal du hen og er ukomfortabiliteten lige nu det værd i forhold til dit højere mål? Merkur er i Stenbukken, faktisk nøjagtigt på de grader hvor vi har en nymåne i Stenbukken den 2. januar 2022. Det her er realistisk og fokuseret planlægning vi kan sætte i værk til januar. Hvad er mit slutmål, hvilke overskuelige delmål har jeg på vejen dertil og hvordan skal ressourcerne fordeles optimalt i min hverdag få at nå mit slutmål. Husk, at ressourcer også er det mentale. Det er også de tanker der kværner rundt i hovedet på en. Det er også de historier, der kører i rille. De bruger også energi. De dræner også. Mentale strukturer og vaner handler jo også om hvordan man behandler sig selv. Taler til sig selv. Hvad man forventer af sig selv. De historier skal helst anerkende egne evner til at skabe det bedste liv for en selv. Alle historier hvor vi nedgør os selv og/eller ser omstændigheder som grund til eller skyld i noget som helst der har med vores nuværende situation at gøre kan man med fordel sende direkte med A-post til det Galaktiske Centers afdeling for Afbrænding af Materiale der Hverken kan eller Skal Genbruges (GCAMHSG). Det her er en enestående chance for een gang for alle at blive din egen bedste ven.

 Det er massiv afbrænding af historier vi ikke kan tage med videre om det så er dem der florerer i medierne, i vores relationer eller i vores hoveder. Vi skal være meget opmærksomme på hvilke historier vi kæmper for og med nu. Man skal her være meget sikker i sin sag for at bruge ressourcer på det. Meget. Beviser, facts og den slags uherligheder kan hurtigt punktere ballonen her. Det gælder også ideer for vi nærmer os et tidspunkt hvor ide-helikopteren ikke længere kan cirkulere over flyvepladsen, den er nødt til at lande nu. Ikke mere varm luft og sjov snak eller brainstorming, things are about to get real. Mars i Skytten elsker at handle på noget og Merkur i Stenbukken at det er noget realistisk, langtidsholdbart og kvalitativt. Meget gerne noget, der er et spændende mål på det højeste bjerg, men manifesteres – det skal det. Jeg vil tilføje, at Merkur i Stenbukken er meget formel, så der kan være formelle eller officielle dokumenter/beskeder, der hjælper en på vej videre.

 For dem, der kan mærke at det trækker op til en masse – primært positive og spændende dele af et nyt eventyr - vil jeg bare sige held og lykke samt godt klaret. Har man fjernet umodne dele af sig selv, det indre får der følger flokken, evnen til at tage dårlige beslutninger og hvad vi ellers har, er man nok et særdeles tilfredsstillende sted nu. Lykken er måske anderledes end vi engang troede den ville være, men den er her og den er ægte. Det kan man lige sidde der i bussen og indse. Det hele handler om de historier. De historier vi fortæller os selv.

Louise

Er du Guldmedlem logger du bare ind på din profil og ser hvilket livsområde fuldmånen i Tvillingerne falder på.

Kategorier