Venus, Pluto og alle de andre rødder (astrologi slut december 2021).

slut dec

Venus, Pluto og alle de andre rødder. En meget aktiv weekend og næste uge venter forude. Der er klynger af energiskifte for tiden som nogle måske kan mærke, og meget af det kulminerer i denne weekend. Lørdag bliver fyret afsted med en potent fuldmåne i Tvillingerne (læs om den HER) samt Chiron i Vædderen, der går direkte. Natten til søndag skifter månen til Krebsen, Venus går retrograd med Pluto på ryggen og i næste uge har vi vintersolhverv, hvor Solen skifter til Stenbukkens tegn, årets sidste Saturn-Uranus kvadrat samt en Venus-Pluto konjunktion. De sidste dage af 2021 kan blive en anelse intense. Er du Guldmedlem går du bare ind på den daglige energivejrudsigt for december 2021 og læser detaljeret om, hvad alt dette betyder de enkelte dage, herunder juleaften og juledagene.

 Helt grundlæggende peger alt dette hen mod…os selv. Vores selvværd, selvkærlighed og ønsker, håb og drømme for fremtiden. Ovenstående beder os tage os selv alvorligt. Er jeg glad og sund i min krop, hjerne og følelser? Er min økonomi sund og bliver mine penge tjent på en måde jeg er glad for eller har jeg (stadig) et billede af, at livet skal være op ad bakke og alting være surt og problemfyldt hele tiden? Med Saturn så udtalt som nu kan der være en følelse af mangel. Man mangler…intimitet, følelsesmæssig støtte, penge, kærlighed, sex eller tilfredsstillelse i det hele taget. Samfundet oplever så smukt (altså i forhold til de astrologiske aspekter) nu atter restriktioner, som er en meget Saturnsk ting. En af de sidste, hvis du spørger mig – jeg ser ikke alle de her ”lænker” om 1 max 2 mdr, så vi får se om jeg har ret. For mig er cyklussen næsten afsluttet, vi har bare lige det sidste retrograd med og det har sin berettigelse.

 Chiron går som sagt også direkte i Vædderens tegn, så vi har brug for en healing crisis. Hvad bedre end endnu en omgang stuearrest så vores autentiske drømme og lyster for alvor kan stikke hovedet frem og minde os om et andet saturnsk princip, nemlig tid. Hvor meget eller lidt tid vi egentlig har her på jorden og hvad vi bruger den på. Man får næsten ikke bedre reality tjek end disse aspekter i forhold til at stå ved sig selv, sin sandhed og sine ægte ønsker og drømme og ikke mindst planlægge hvordan vi opnår vores personlige succes. Venus retrograd er altid ”stuearrest” – nu kommer det så i form af restriktioner – da det for os handler om at vi skal udforske os selv, vores lyster, begær, ønsker, mål og drømme i livet.  Helst uden omverdenens indflydelse og meninger og gerne et sted med høje vibrationer (skov, tempel, hav etc). Har de sidste 18 måneder med Den Nordlige Måneknude i Tvillingerne lært os noget er det, at alle mennesker i verden har hver sin personlige sandhed, sine individuelle mål – så hvorfor ikke også mig? Må jeg ikke også være fri til at leve mit liv og min sandhed uanset hvor jeg og min slægt kommer fra?

 Her på le office er der ikke stuearrest, men andre udfordringer som gør, at Julequizzen den 19.12 desværre må aflyses for nu. Til gengæld kommer januarhoroskoperne ud samme dag – og så ses vi jo til LIVE energivejrudsigt for januar 2022 allerede 2. juledag!. Det er gratis og kræver ikke login, du finder og tilmelder dig begivenheden lige HER, så får du besked når der er LIVE. Nåede du ikke at få et årshoroskop for 2022? Du kan lige nå det inden lukketid, du finder produktet lige HER. Bemærk, at det måske kommer lidt ind i januar og derfor får du selvfølgelig også januar 2023 med. Har du allerede bestilt inden ”forlængelsen” kan du bare læne dig tilbage i den bløde lænestol med en kop kakao og futterne op foran den knitrende pejs, for så sejler dit personlige årshoroskop i form af en PDF på 22-24 sider lige ind i din ventende indbakke meget snart! Rigtigt god weekend :) Louise

Kategorier