Nymåne i Stenbukken den 2. januar 2022. As time goes by.

Godt nytår og så må det vist være nok hvad festligheder angår. Nu skal vi i gang med at arbejde, siger nymånen i Stenbukken. Kan du mærke det, haha. Så meget for den søndag.

Om man vil bruge en nymåne til noget eller ej er selvfølgelig op til en selv. Hver måned er der rig mulighed for nye begyndelser og afslutninger og selv om vi er i et nyt år rent numerisk, starter vi først en ny årscyklus astrologisk i marts måned.

Er man dog helt klar til at blive den bedste udgave af sig selv får man næsten ikke bedre affyringsrampe den dagens nymåne.

Stenbukken står for alt der handler om at opnå sine mål, at få personlig succes og ved, at det gør man gennem målsætning, udholdenhed, stabilitet, kvalitet og optimal ressourcestyring i hverdagen.Stenbukken er også vores indre far, der kan motivere os til udvikling og læring. Op på cyklen igen. Og igen. Og igen. Ingen Stenbuk uden et kig til polaritetstegnet Krebsen, som handler om vores indre barn og barndom. Et kig tilbage med barnets øje og man kan se, hvor langt man er kommet. Godt skuldret. Hvor mange fejl man lærte af og hvor mange bekymringer, der aldrig blev til noget. Der var spild af tid.

Tid er nøgleordet når vi taler Stenbukken. Hvor lang tid har vi – måske til at opnå et bestemt mål, måske på Jorden i det hele taget. Hvor meget tid vil noget tage og hvor meget tid bruger vi på noget.

Forståelsen af Karma og konsekvens ligger her. At man er hvad man spiser og hvad man bruger sin tid på i hverdagen. At vores skæbne eller højeste potentiale er det vi selv gør over tid. Skriver jeg en time om dagen på min bog, har jeg en bog efter XX tid. Ryger jeg 20 Cecil om dagen har jeg KOL efter XX tid. Motionerer jeg 30 min hver dag har jeg et godt helbred efter XX tid. Og så videre, og så videre.

  

HOW TO STENBUK:

Vil man manifestere på en nymåne i Stenbukken skal man altid starte med at se på hvad man har her og nu og så arbejde ud fra det. Mine første videoer blev lavet med min gamle telefon sat op med en hårelastik på en standerlampe. Og sådan var det setup i lang tid. Jeg havde så meget, der skulle ud at indhold var vigtigere end form.

Og det er også her du kan lave dit første kvalitetstjek: er du ikke ved at ”flyde over” med noget du gerne vil fortælle eller manifestere er der ikke noget at manifestere på. Så skal du lave klassiske coaching-øvelser for overhovedet at få kontakt til dig selv og din passion. Ned i kroppen og mærke efter. Hvad tænder du på?

Kroppen er et andet stort tema når vi har med et jordtegn som Stenbukken at gøre. Alt kan mærkes her og et godt mål at sætte sig for 2022 med de aspekter vi har er at optimere sit helbred og gøre sin krop stærkere. At tage ansvar for krop og helbred, måske selv gro noget af sin føde. Afveje hvad der kan betale sig at indtage og hvad der ikke kan. Stenbukken handler i høj grad om afvejning af noget – at vurdere hvad der skal bruges ressourcer på og hvad der ikke skal.Endelig har vi jordtegn princip nummmer 3: man skal GØRE det. Man kan kun lære ved at prøve noget af, ikke ved at tænke på det, tale om det eller læse om det. GØR noget konkret. Lav noget research, begynd på en plan, ring til nogle, gå den lille tur etc.

Bare gør noget. Just do it. Her i tids-tegnet over dem alle må vi forstå, at den største forbrydelse vi kan begå er at slå tiden ihjel.

Louise

Det er ikke tilladt at kopiere hele eller dele af denne tekst uden personlig tilladelse fra Louise Falkenberg. Du er dog mere end velkommen til at dele opslaget :)

En nymåne kommer med nye begyndelser hvor Stenbukken huserer i dit felt. Er du Guldmedlem kan du se hvilket livsområde det handler om for dig. Læs om at være Guldmedlem HER.

Kategorier