Sol-Venus konjunktion den 9. januar 2022. Det gyldne midtpunkt.

Vi nærmer os gyldne tider det ravruskende danske vintervejr til trods. De kommende dage byder på gode energier med positive overraskelser, højere kærlighed og for mange det, der er næste skridt på vejen. Det kan være i form af commitment til noget bestemt, forfremmelse, anerkendelse, prismodtagelse og lignende.
 
Vi når midtpunktet i Venus retrograd-cyklussen, og selv om der stadig er 3 uger tilbage hvor vi er nede og grave i vores værdier og selvværd, er det her vi begynder at gå ud af skoven igen. Den skov, vi i blinde har famlet os halvvejs igennem de sidste 3 uger.
 
At det sker på en af årets smukkeste dage, nemlig Sol-Venus-konjunktionen, som i år falder søndag den 9. januar 2022, giver bare ekstra smuk energi med på vejen. Det er en god dag at sætte et nytårsforsæt, især alt der har med forhold at gøre. Det kan være forhold til andre, til sig selv, til det at få succes og ikke mindst til bedre økonomi som Sol-Venus også handler om.
 
Når vi som nu er i Stenbukkens tegn er det også temaer som karriere, profession, omdømme og ry der er i vælten. Hvad vil vi være kendt for, skal noget ændres her? Hvem vil vi være? Det er et fint tidspunkt at planlægge 5-10 år ud i fremtiden.
 
Som alle Saturn-styrede tegn kommer Stenbukken med en vis ironi. Ligemeget hvor meget ros og anerkendelse omverdenen kommer med, er det bare stadig ikke helt godt nok. Synes vi selv der hvor vi har Stenbukken placeret i vores felt.
 
De fleste har måske mærket det skifte, der er kommet den sidste uges tid. Dette skyldes Jupiter der er skiftet til Fiskene og som om noget giver os håb. I dette tilfælde ikke bare blind tro, men noget at have det i. Der er nye frekvenser på banen, karma er forløst og de store healing-cyklusser sluttede. Det 10-turs karmaklippekort er udfyldt nu, det kan du bare smide ud.
 
Der er ingen grund til at underspille noget her, især hvis det er falsk beskedenhed. Har du fortjent det så har du fortjent det.
 
Står der et stort JA på lystavlen, så er den god nok.
 
Det er din.
 
Louise
Er du Guldmedlem kan du se hvor Stenbukken huserer i dit felt hvis du logger ind på din profil og kigger under "månedshoroskoper januar 2022". Er du ikke Guldmedlem endnu, kan du blive det HER.

Kategorier