Tigerens år 2022-2023. Når livet skal leves fuldt ud.

Det kinesiske nytår falder i år den 1. februar 2022 og traditionen tro skal vi kigge på hvad kinesisk astrologi siger om de temaer, der venter i det nye år.

2022-2023 er Tigerens år. Man kan sige meget om Tigeren, men uforglemmelig er den sjældent. Det er et godt år for at være hurtig på poterne, konkurrencedygtig, charmerende og have ordet i sin magt. På mange punkter et klassisk “survival of the fittest” år. Det vil sige, at den der bedst evner at tilpasse sig skiftende omgivelser vil være den, der overlever.

Tigeren vil dog ikke kun overleve. Tigeren vil leve. Vil have det gode, simple liv - gerne med luksus og skønne mennesker.Dit personlige årshoroskop for Tigerens år 2022-2023 kommer søndag den 16. januar til Guldmedlemmerne (bare rolig, der kommer også en beregner til dig der måske ikke kender dit kinesiske stjernetegn, det er meget let at finde ud af :)). Er du ikke Guldmedlem kan du blive det HER.

Tigeren er stærk og klar til at slås. Kæmpe for det der skal kæmpes for hvilket i 2022-2023 meget vel kunne være gamle systemer og måder at leve på vi ikke længere kan bruge til noget.

Januar 2022 kan derfor med fordel bruges på at efterlade det vi ved vi ikke længere skal have i vores liv. Jobs, lande, mennesker, forvirring, enorme ressourcer brugt på ligegyldigheder, afhængigheder (2022-2023 er meget svært for afhængigheder), store mål vi havde planlagt og som nu åbenlyst ikke længere er relevante for os.

På samme måde som den vesterlandske astrologi med bl.a Uranus og Den Nordlige Måneknude i Tyren også lægger op til det gode liv er der et nøgleord der går igen begge steder: simplicitet.

At holde det hele enkelt og simpelt er nøglen til Tigerens succes. Det er derfor den er hurtig og stærk. Har du nogensinde set en almindelig huskat? Den bærer ikke rundt på noget og den er hurtig til at flytte sig. Den lever det lette, frie liv.Og så må det gerne være stort. Vi taler stor kærlighed, stor magt, store penge, store ideer, store forandringer. Stor magi.

Det er den storhed vi ikke har haft i Oksens år 2021-2022 som har haft nogle andre temaer. De to tegn er meget forskellige og det vil kunne mærkes så snart dørene til februar 2022 slår op og Tigeren majestætisk træder ind på scenen.

Alle døre er åbne, friheden er det vi brænder for og vi kan ikke tage det med, der blokerer vores fremskridt. Det der er negativt, forvirrende, illoyalt, mistænksomt, urent og uheldigt.

De stærke vinder i Tigerens år. De stærke systemer, de stærke principper, de stærke relationer, de stærke beslutninger.

Vær stærk, stor og fuld af liv.Kom op af sofaen, kom ud af døren. Uanset hvad din situation er. Det er ikke et godt år at blive under dynen hele dagen, være træt, trist, negativ eller kede sig. Det er ikke i fjernsynet eller på nettet man finder det rigtige sjove. Det er i kroppens celler og i livet.

Livet tæller.

Gør det stort i 2022, lev med de store armbevægelser som var der ikke en dag imorgen.

Louise

Vidste du, at…

Kinesisk astrologi er baseret på helt almindelige dyr fordi man i sin tid forsøgte at gøre astrologi tilgængeligt for alle og ikke bare de fine folk. Derfor valgte man dyr alle kunne relatere til, også bønderne.

 

 

Kategorier