Den Nordlige Måneknude skifter til Tyren og Uranus går direkte (også i Tyren). Det kosmiske forår.

Der står olieskift på programmet i dag hvor Den Nordlige Måneknude (vores kollektive skæbnevej) er skiftet til Tyrens tegn og Uranus er gået direkte, også i Tyrens tegn. Flere planeter er retrograd, så vi skal måske lige se til at olien drypper helt af inden vi kan komme videre, men ny energi – det er det.
 
Tyren er skønhed, luksus, harmoni og balance.
 
Tyren er zen.
 
Chill, slap af. Nyd solen, havet og den friske brise. Den gode ost og den lækre rødvin.
 
Alt kompliceret skal nu enten ukompliceres eller efterlades. Kompliceringsekspert-tegnet Skorpionen befinder sig på den Sydlige Måneknude de næste 18 måneder. Det er det vi efterlader. Det betyder alt der er kompliceret, magtkampe, fjendebilleder, traumer og lignende.
 
Skorpionen er et Mars-domineret tegn, der kan få sin hævn efter at have gemt sig i en busk i 50 år og strategisk udtænkt en plan. Glem den slags. Nobody cares. Frankie says relax. Tag en øl, du gamle.
 
Keep it simple. And boring. Fødderne op og afsted sejler vi i den komfortable, gamle lænestol.
 
Vi sejler op og ned ad åen og kommer i god tid til livets ende, fulde af fyldte chokolader, Netflix-serier og uluftede meninger.
 
Gratis rødvinsfontæne klokken 6 om morgenen på Caminoen
Tyrens energi minder mig om Caminoen. Jeg gik El Camino de Santiago i 2013 (800 km pilgrimsfærd) og det var godt nok ikke primært komfortabelt, men det var simpelt. Der er noget meget levende og ægte over kun at have eet job, og det er at samle sine ting sammen om morgenen, snøre sine støvler og så vandre derudaf. Naturen og jeg genfandt vores venskab mens vi mødtes over stok og sten.
 
Tyren er det gode liv. Så godt, at det næsten gør ondt og vi måske ikke engang helt kan forstå, at det kan lade sig gøre at smække fødderne op. I verdenshistorisk perspektiv (hvis vi antager, at bare noget af verdenshistorien er korrekt beskrevet) er det måske første gang nogensinde, at vi har været så komfortable og sikre som nu.
 
Derfor er der meget lidt grund til at skabe unødigt drama, det bliver man nok vældigt upopulær på den kommende tid.
Der er ingen grund til at komplicere tingene og gøre noget uvigtigt til noget vigtigt bare fordi vi keder os. Livet er et kedeligt koncept og der er ikke rigtigt meget at slås for længere. Ikke hvis vi er HELT ærlige.
 
Bevares, man kan slås for sine guldstykker. Sit shiny stuff.
 
Diplomerne på væggen, superselfien på instagram og de store
statussymboler i garagen. Men det er nu lidt tomt i forhold til hvad naturen har at byde på i al sin pragt og vælde.
 
Det er ikke for at være spirituella og påbyde alle at forsage den materielle verden. Bare at vi her har muligheden for 18 måneders back to nature. The simple life.
 
Der er ingen grund til at forlade det komfortable liv, måske kun psykologisk så man ikke er "attached" til sine jordiske ejendele, som Buddha sagde....og har man en masse lort samlet sammen i boligen er det rigtigt godt at rydde ud i de energiblokader. Skorpionen hersker over afføring og at tømme tarmene.
Ud med al shit (ikke Buddha).
 
Back to life.
 
Back to basics.
 
Louise
 
Hej fra Caminoen
Er du Guldmedlem kan du logge ind på din profil og se under ”månedshoroskoper januar 2022” for at se hvilke livsområder der står over for forandringer de kommende 1,5 år. Er du ikke Guldmedlem, kan du blive det HER
 
Læs også om Uranus i Tyren og Den Nordlige Måneknude i Tyren på bloggen på universalgoals.dk (bare søg på det i søgefeltet hvis du ikke kan overskue menuen).

Kategorier