I VANDMANDENS TEGN JAN-FEB 2022. ELECTRIC DREAMS.

Solen er gået i Vandmandens tegn den kommende måned hvilket vi taler meget mere om ved LIVE-vejrudsigten for februar 2022 nu på søndag den 23. januar (gratis tilmelding på Facebooksiden, du finder begivenheden lige HER).
 
Det kan lyde mere spændende end Solen i Stenbukken, men det er det faktisk ikke. Begge tegn er Saturn-styrede og kræver realisme, langtidsplanlægning og disciplin.
 
En vis forskel er dog, at Vandmanden er mere fremtidsorienteret og innovativ og så slår man ikke sig selv så meget i hovedet over de fejl, man måtte have begået i fortiden. Det er vi forbi nu.
 
Begge tegn ønsker manifestation og det er samme Saturn-principper som har eksisteret på Jorden altid: man skal tage ansvar for sine handlinger. Det er kun hårdt at være i disse perioder hvis vi ikke er klar til at ligge som vi har redt. Det kan man lide eller ej, men det gør det ikke mindre sandt. Vi er i de ”voksne” tegn her.
 
Saturn er så enkel. Det er 1:1-princippet: hvad du giver ud får du igen. På godt og ondt.
 
Det tager vi altså med os her hvor fokus flytter sig til det nye og til fremtiden. Hvis vi ikke har lært af og taget ansvar for vores handlinger, kan vi heller ikke manifestere i fremtiden.
 
Noget af det jeg elsker ved Vandmandens sæson er, at vi ikke er bange for at være outsidere. Det er positivt med lidt revolution – og i år skifter sæsonen netop som vi står i nogle nærmest magiske forandringsaspekter, så læg godt mærke til hvad der sker i disse dage. Hvad tænker du på, hvad rører sig, hvem snakker du med, hvilke beskeder eller nyheder kommer ind. Det er primært positive katalysatorer og det er i hvert fald ugen ud.
 
Med den nye energi vil vi gerne fremad, men Stenbukken sætter (stadig) bremser på, så vi kan max kalde det gult lys. Der kan være rastløshed, ja elektricitet i kroppen og alligevel har vi betonklodser at slæbe på.
 
Vær glad for det. Der skal noget ro på nervesystemet og de sidste brikker falde på plads, for selv om starten næsten er her, så er det ikke endnu. Vi skal ind i februar før tingene begynder at rykke – og det gør de til den tid, måske hurtigere end forventet, så det er også smart at blive organiseret og forberedt nu. Man gider ikke stå der og spise ostemad i gamle joggingbukser når fremtiden kommer forbi, vel.
 
Det er altid godt at være obs på den nederste del af benene når der står Vandmand på menuen. Dette skyldes, at Vandmandens planethersker er Uranus som er den højere oktav af Merkur (kommunikation). Altså vores højere intelligens. Det er derfor Vandmænner og damer altid vrikker om på anklerne. Det er fordi deres langsommelige jordkrop ikke kan følge med den lynbørge intelligens.
 
Få energien ud af kroppen. Der er meget impuls og elektricitet og selv om Merkur retrograd har det med at give os en følelse af, at noget skal ske nu nu nu, så chillax…meget af det her er 20-års planer (mindst).
 
Der er tid nok og du bliver glad for at få en bedre start hvilket disse ”forsinkelser” giver.
 
Louise Falkenberg

Kategorier