MARS I STENBUKKEN JAN-MAR 2022. THE WINNER TAKES IT ALL.

mars i stenbukken
Mars er gået i Stenbukkens tegn, hvilket gør os alle en tand eller flere tænder mere cool, calm og collected. Ambitionerne stiger og man gør klar til kamp. Ikke at en Stenbuk ville starte en kamp, men helt sikkert blive der til den bitre ende. Og det er først når bjergtoppen er erobret.
 
Mars er ophøjet i Stenbukken og er således de bedste og stærkeste energier vi kan have få at bygge et optimalt fundament for vores mål i livet.
 
Mars i Stenbukken er rendyrket vindermentalitet, den vil være den bedste og nå toppen. Selv om der er koldt på toppen er udsigten fantastisk.
 
Det er jo alt sammen meget positivt, og som altid er der nogle fælder vi med fordel kan være opmærksomme på ikke at falde i.
 


Verdens mest åbenlyse fælde her er at skabe unødige problemer eller forhindringer for sig selv (!). Mars elsker kamp og konflikt, Stenbukken elsker at knokle sig igennem hårde, langvarige processer.
 
Det er afgørende her at skrive sig bag øret, at noget ikke bliver mere værd fordi det har været hårdt/surt/langvarigt at opnå.
 
Vi tager den lige igen.
 
Et resultat er ikke mere imponerende at have nået bare fordi det tog os lang tid og der var en masse kampe og fjender og forhindringer på vejen. En klassisk Mars i Stenbukken er at sætte store uoverstigelige forhindringer op for sig selv helt og aldeles uden grund.
 
Solen er i Vandmanden. Den er effektiv. Work smart, not hard. Du er velkommen til at tage den hårde vej op til bjergtoppen, men du kan også tage svævebanen på den anden side af bjerget. Det er ikke smart at arbejde hårdt, slet ikke i vor tid.
 


Fælde bag dør nummer to er at blive martyr. At gå alene med alverdens ansvar på sine skuldre og vandre den hårde kolde sure veje op ad bjerget for jeg skal i hvert fald ikke interagere med mennesker, der kan se mine svagheder eller stikke mig i ryggen. Jeg skal ikke fyres, afsættes, kuppes eller overhales når jeg har Mars i Stenbukken. Det moderne mindset er gruppe- og samarbejdsorienteret.
 
Når det så er sagt er det altså 6 ugers powerbrændstof vi her har at gøre godt med. Har du et veldefineret, autentisk mål kan du sætte alt ind her. Selv hvis du ikke har er det godt at kanalisere denne energi, ikke ud i konflikter og hjemmebyggede forhindringer, men til at bygge et optimalt fundament for din fremtid.
 
Mars er i Stenbukken til den 6. marts 2022. Er du Guldmedlem logger du bare ind på din profil og ser hvilket livsområde der aktiveres for dig (under ”månedshoroskoper januar 2022”. Hvis du læser for din ascendant kan du se hvilket område der vil aktiveres uanset om du agerer eller ej, og læser du for din sol/stjernetegn hvor du selv med fordel kan være aktiv). Bliv Guldmedlem HER.
 
Louise

Kategorier