SPECIALPAKKE FOR IVÆRKSÆTTERE FORÅRET 2022 (og der lukkes for salg af årshoroskoper)

Blue Business Instagram Post for Sales Growth Rate
SKAL DU TIL AT STIFTE VIRKSOMHED? START MED DET BEDSTE FUNDAMENT!
 
Jeg har fundet 5 supergode datoer for at stifte virksomhed i foråret 2022 (både astrologisk og numerologisk), så har du planer om at investere i optimalt vibrations- og energifundament for din nye business, kan du få denne forårspakke til specialpris fra på søndag den 6. februar 2022.
 
Pakken indeholder rent numeroskop, fulde navnelister, årstalsrækker 3 år frem samt manual og bonus-materiale (fuld "pressemeddelelse" følger, dette er kun til info for de af jer, der går med planer om at stifte virksomhed).
 
Vi har ikke haft så fri bane energimæssigt i meget lang tid som vi har feb-apr og der går et godt stykke tid før vi får det igen, så det er et virkeligt godt tidspunkt at stifte virksomhed for optimalt fundament, også selv om du ikke er helt klar (man kan sagtens registrere virksomheden inden).DER LUKKES FOR SALG AF ÅRSHOROSKOPER
Det er sidste chance for at få lagt dit personlige årshoroskop 1 år frem da jeg er nødt til at lukke for salget grundet overvægt af ordrer samt andre nye produkter, der er på vej her i februar. Sidste chance for at bestille årshoroskop er søndag den 6. februar kl 23:59.

Bemærk, at der er 3-4 ugers ventetid. Årshoroskopet giver dig et overblik over hvilket transitter du står i i disse år, dit energifelt generelt og transitter i løbet af året samt hvordan du håndterer dem optimalt. Derudover får du info om hvad der aktiveres i de store transitter hver måned.

Årshoroskopet sendes på mail som PDF, det er ca 25 sider. Det varer altid 1 år frem, så får du det f. eks i midten af februar 2022 er hele februar 2023 selvfølgelig beskrevet.

Jeg ved ikke om der åbnes for årshoroskoper igen, det har været mægtigt spændende og sjovt at lave, men er også meget ressourcekrævende, så det er nu du skal slå til hvis du vil være sikker på at få gylden vejledning personligt til dig

Bestil dit årshoroskop HER.
Louise

Kategorier