Vær med i årets challenge april 2022: "Vi løfter ikke en finger" (stjernerne arbejder ikke og det skal vi heller ikke)

Det er så populært med challenges og da Universal Goals er med på noderne, som vi siger i bridgeklubben, skal vi også have ikke bare en challenge, men årets mest oplagte challenge nu hvor Jupiter og Neptun i Fiskene møder hinanden på den smukkeste måde i en once in a lifetime-transit for os alle.

Romantisk, drømmende, fantasifuldt, kreativt, spirituelt og empatisk. Det er temaerne i april 2022 og da Neptun/Jupiter er grænseløse kan vi sagtens mærke det og endda opleve det i vores drømme allerede i februar og marts 2022.

Efter konjunktionen har vi nogle af de smukkeste aspekter i Tyren, et andet Venusbaseret harmonisk tegn for kærlighed, nydelse og kunst.

Med andre ord så er det her at nyde livet optimalt. Det er for livsnydere, det er la dolce vita. Stjernerne arbejder ikke og det skal vi heller ikke.Personligt har jeg tænkt mig at løfte lige præcis ingen finger i april måned 2022 og jeg opfordrer dig til at gøre det samme. Mit jordiske kropshylster vil befinde sig et tropisk sted med strand, vand og lækker mad direkte fra jorden.

Hvad siger du til det? Er du med på årets ”vi løfter ikke en finger”-challenge i april 2022?

PS! Kan man ikke ikke løfte en finger hele måneden er de allerbedste dage for ultimativ livsnydelse uden en eneste bekymring i verden den 9. – 12. april 2022. De smukkeste dage i 2022.

Lad os klare denne her challenge sammen – hvis vi løfter i flok…eller faktisk ikke løfter i flok, kan vi alle med stolthed gennemføre en hel måneds absolut ingenting.

På den mest fantastiske, smukkeste, romantiske og glædelige måde.

Du finder og tilmelder dig Challenge-begivenheden lige HER.

Louise

 

Kategorier