Nyhedsbrev februar 2022 (specialpakker, Tiger-år og meget andet)

Nu letter energierne lidt på hatten og vi begynder så småt at kunne mærke fremdrift de næste par dage.
 
Imorgen eftermiddag lanceres iværksætterpakken (se opslag HER) for dig, der ønsker at drage fordel af de sjældent perfekte kørebaner vi nu befinder os på frem til slutningen af april. Flere har skrevet og spurgt hvor længe tilbudet kører og det er som altid åbent så "længe lager haves", men især specialpakker har det med at blive revet væk og jeg har nogle gange været nødt til at lukke tilbud igen få timer efter de er lagt op. Jeg vil anbefale, at man slår hurtigt til, også fordi pakken indeholder de 5 gode datoer feb-mar-april man kan bruge til registrering, lancering etc så jo tidligere du er ude, desto flere af dem kan du udnytte :)
Derudover er der et spændende og progressivt tilbud på vej i forbindelse med Valentine´s day ligesom jeg har en bog til iværksættere på vej i starten af marts. Info følger :)
 
Til Guldmedlemmerne er Black Moon Lillith i hvert tegn og hvordan du håndterer hende i transit på vej. Artiklen har været undervejs et stykke tid hvilket primært har med at gøre, at jeg ikke kan være i BML-energi ret lang tid ad gangen, hvor mærkeligt det end måtte lyde. Den er fremme på jeres guldhylder senest midten af næste uge.
 
Februar er en spændende måned, du kan se eller gense vejrudsigten for alle temaerne på YouTube-kanalen lige HER. Det er gratis og kræver ikke login. Hvis du kigger i tekstboksen under selve videoen kan du se alle tidsstempler og klikke dig direkte frem til det, du ønsker at høre om :)
Det kinesiske nytår har vi passeret og selv om vi først mærke Tigeren for alvor i marts ser jeg, at slumrende tiger-impulser rundt omkring begynder at tage til. Læs på bloggen hvordan du håndterer Tiger-året optimalt, det gør du lige HER.
 
Er du Guldmedlem logger du bare ind på din profil på din platform og læser dit personlige kinesiske årshoroskop (der er også en beregner).
 
Som Guldmedlem kan du ligeledes læse den daglige vejrudsigt året rundt (astrologisk og numerologisk), dit månedshoroskop, årshoroskop, alt om dit stjernetegn, grundvibrationer, store mangeårige transitter vi står i og hvad de betyder for dig samt meget andet. Du får ubegrænset adgang til denne store database for kun 149,-/md (betales kvartalsvis. Scroll ned for at se indholdet HER.
 
God lørdag :)
Louise Falkenberg

Kategorier