SPECIALTILBUD: IVÆRKSÆTTERPAKKE FORÅR 2022 (og nok den eneste i år)Du kan nu købe specialpakken - den er for iværksættere der vil registrere virksomhed med optimalt energi-fundament i 2022 (og feb-apr har vi ekstra gode datoer numerologisk og astrologisk)

Iværksætterpakken giver dig:
 • 5 datoer med optimalt energimæssigt fundament så du tiltrækker rene vibrationer når du skal registrere, lancere etc på feb-apr 2022 (der går lang tid før vi har en sådan periode igen)
 • Manual til at sætte priser med optimale vibrationer
 • Oversigt over mest brugte navne med optimale vibrationer (både til virksomhed og produkter)
 • Årstalsrækker (”køreplan”) 3 år frem så du kan time din indsats optimalt
 • Fyldige navnelister til inspiration, også til fremtidige produkter
 • Mulighed for dobbelttjek af dit valg
 • Flere tilbud til dig som iværksætter i fremtiden
Bestil din specialpakke lige HER.
Der er ikke meget ved livet som selvstændig, hvis energierne i ens egen virksomhed er svære at arbejde med eller ligefrem modarbejder en.

Det er muligt at få succes med virksomhed uden, at den har rent numeroskop - det har masser af virksomheder gjort verden over gennem historien - men det er ikke uden (ofte unødigt) hårdt arbejde og udforudsigelige begivenheder.

Det er klart at anbefale, at du har rent virksomhedsnumeroskop  fra starten - dette gælder uanset om du er dit eget produkt (her gælder det især) eller om du f. eks eksporterer og sælger tøj fra Kina. Det er trættende at arbejde op ad bakke, ikke at være sikker på kundetiltrækning, økonomisk flow, ry, stabilitet, bundlinje og at man tiltrækker de rette partnere. En virksomhed har også sit eget liv som et menneske, et dyr, en begivenhed etc har det. Man tiltrækker det, man vibrerer med og er det lave vibrationer, så er det op ad bakke på alle virksomhedens kerne-områder.Til jer, der har en virksomhed der allerede er registreret og som spørger efter produkter: de kommer snart, denne pakke er for dem der skal registrere for første gang.

Bestil din specialpakke lige HER.

Sådan foregår det:

Du køber din pakke her og modtager en kvittering på mail.

Hurtigst muligt (senest 24 timer senere) modtager du din pakke på mail. Den indeholder
 • Instruktionsvideo
 • De 5 optimale datoer
 • Rent virksomhedsnumeroskop med forklaring til alle talværdier/navne og tal i numeroskopet
 • Fyldige navnelister til inspiration
 • Link til navneberegner for dig der vil lave dit eget navn
 • Manual til optimal numerologisk prissætning
 • Oversigt over mest brugte navne med optimale vibrationer (både til virksomhed og produkter)
 • Årstalsrækker 3 år frem (sendes når du har registreret så de gælder fra den dato og vi ikke spilder noget tid)
Når du har fundet de navne der passer til talværdierne i numeroskopet er du velkommen til at sende til mig til hurtigt dobbelttjek, det er nemlig meget vigtigt at alt er korrekt stavet.

 Derefter går du ind på selve datoen på virk.dk og registrerer din virksomhed med de korrekte navne. Når du har modtaget bekræftelsen fra virk.dk, skriv da til mig at nu er det registreret og du får virksomhedens årstalsrækker 3 år frem.

Du har nu rent virksomhedsnumeroskop og stiftet din virksomhed på en optimal dato - og derved givet dig selv det bedste fundament for succes i fremtiden!

Bemærk, at dette tilbud nok bliver det eneste af sin slags i 2022, så har du planer om at registrere - så gør det her i februar, marts eller april 2022. Det er længe siden vi har haft så gode energier og der går lang tid før vi har det igen. Selv hvis du ikke er klar til at lancere kan du altid registrere virksomheden.

Bestil din specialpakke lige HER.

Mange hilsener

Louise

Hør Louise fortælle om pakken på YouTube-kanalen HER (det er gratis og kræver ikke login).

 

Kategorier