Årets bedste periode for manifestation er startet! (feb-apr 2022)

En af årets bedste perioder for manifestation er her og selv om Venus efter sin retrograd stadig lige skal op i gear, går hun og alle de andre planeter nu fremad (wuhuw!).
 
Det betyder, at det også går fremad for os her på jorden. For nogle kommer det til at gå mere og mere stærkt og for de fleste vil der være masser af tilbud, nyheder, henvendelser og andet der kommer ind fra sidelinjen. Det bliver et rent mylder på markedspladsen dette forår 2022.
 
Det anbefales klart at rykke mod det nye kapitel, også selv om det er ukendt, nyt, uprøvet og alt det der. Der bliver masser af tid til at reflektere, rette til, evaluere etc bagefter. Masser af tid.
Det er også en god tid at så frø mange steder vel vidende, at ikke alle vil blomstre, men at nogle vil – måske endda på overraskende vis. Helt klart på med yes lad os prøve det og også det der og herovre skal jeg også liiige så et frø etc-hatten.
 
I februar er alt som sagt ikke up to speed og vi har stadig nogle testcentre forude. Ikke til pantomime-brug, men her hvor vi skal tage en endelig beslutning. For de fleste er det måske allerede nu et stort ja eller et stort nej (og især i Fiskenes sæson er retningen som regel åbenlys), men de første par uger af februar kan meget stadig komme for en dag.
 
Februar-april 2022 ville jeg sige ”yes – god ide, lad os snakke om det, arbejde lidt på det” etc. Vent med en endelig vurdering af noget til maj måned. Det kommer helt af sig selv at man her vurderer hvad man vil beholde, hvad der bliver til noget etc, men lige nu handler det om at så frø.
 
Det kan måske føles som om at puh, hvor er der meget jeg gerne vil og så mange spændende muligheder – og det er der også – men bare rolig: du har hele 3 måneder (2 hvis du holder fri i april).
 
Der er masser af tid, det er fint bare at lave en liste, skrive dem ned og så prioritere.
 
I hvert fald på med ja-hatten, fremad-hatten og det store turpas for nu skal vi prøve det hele :)
 
Louise

Kategorier