Fuldmåne i Løven den 16. februar 2022. En skjorte med dansende saxofoner.

fm løben feb 2022
For mange år siden arbejdede jeg som tjener på en restaurant i KBH.  Det var et fancy place med mange stamgæster.

Blandt dem var et ældre ægtepar som alle bare elskede. De var varme, hjertelige, sjove, havde rejst verden rundt og levet livet. Hvad gjorde dem endnu mere populære var, at de altid havde matchende outfits på når de kom for at spise middag inden de skulle i Det Kgl. Teater som lå lige ved siden af. Om det var farver, mønstre, symboler var ligegyldigt, de var altid ulasteligt klædt og passede perfekt sammen.

Desværre gik det en dag ikke længere. Manden blev indlagt og gik bort kort tid efter. Vi så kun hans kone få gange efter. Det var ikke sjovt uden ham, fortalte hun. Jeg stoppede selv på restauranten kort tid efter og så hende aldrig igen, men har ofte tænkt på disse skønne mennesker med stor hjertevarme gennem årene. Sikke et festligt liv, sikke en værdi at tilføre sine omgivelser. De kunne virkelig løfte stemningen.

Og så de der outfits. Der er sådan en fin balance mellem at kunne klæde sig kreativt og freaky uden at det bliver klovne-agtigt. Det kunne de, de var ikke klædt ud, de var bare cool. Også selv om de var i 70erne på det tidspunkt.Onsdag den 16. februar 2022 har vi en fuldmåne i Løvens tegn. En cyklus slutter hvor vi har Løven i vores felt (er du Guldmedlem kigger du bare under månedshoroskopet for februar og ser hvilket livsområde der aktiveres for dig).

Det er en interessant fuldmåne. Bevares, alt med den storslåede Løve er altid interessant, men nu endnu mere da det er den 3. fuldmåne i træk på 27 grader af noget. Det er altså mere slut med slut på. 27 grader er finalen, the end, slut, fin. Ok, jeg er færdig her. Jeg er ude.

Det er ikke på en vred måde selv om der selvfølgelig kan være diva-drama og smækken med døre med en fuldmåne i Løven, det er snarere en energi af at være flyvefærdig. At kunne forlade reden om det så er hjemmet, uddannelsen, guruen, støttehjulene, svømmevingerne etc.

Hvor Løven befinder sig følger spotlightet også. Vi skal måske være klar til at træde ud på scenen, ud i spotlightet. Sætte os selv op til omverdenens ris, ros eller bare fordømmelse og det er skræmmende.

Eller….er det?

Venus og Mars er i den hårdkogte Stenbuk for tiden og danner en konjunktion ved selve fuldmånen. Det giver en seriøs nuance af ”jeg er ligeglad hvad du synes, pas dig selv”. Man er mere robust end ellers når det kommer til at vise sit produkt frem og det kan der blive brug for da de energier er hardcore lige nu. Fremragende energi for arbejde der kræver strategi og sans for timing, og da vi samtidig har en fænomenal trigon til Uranus er vi mere innovative og omstillingsparate end ellers.Fuldmånen i Løven er god til alt der har med Løve-temaer at gøre. Rigtigt godt for børn og barnlige sjæle, så er du en af dem der har vinterferie vil der klart være fokus på børnenes verden. Det er der selvfølgelig uanset, men også på dit eget indre barn, dine barnlige ønsker eller fantasier. På kreative og fjollede aktiviteter hvor man bare griner helt ned i tæerne.

Hjertet taler til os her. Det er ikke en okse bokse pruste stønne blæse-fuldmåne, hvor noget skal eller kan forceres. Det er hjertet og den ægte passion, der viser vejen.

Er du en af dem der begynder at føle dig mere og mere som en leder, er du nok ikke helt på vildspor. Ledere begynder at titte frem alle vegne. Er du en der går forrest, en hvor folk naturligt søger dit råd, hjælp, vejledning og støtte kan du rette ryggen og stå endnu mere stolt i dig selv herfra. Slå manken ud, stå forrest med din passion og sikkert en masse erfaring bag dig.

Der er intet at forcere her. Store buldrende reklamer eller kunstige salgsteknikker virker ikke rigtigt. Folk responderer ikke på det. Alle går lidt deres egen veje for tiden og vil selv udforske. Vi kan ikke rigtigt lade som om længere.

Det, du er fyldt op af, den passion der flyder over – det responderer omverdenen på. Især hvis du selv har gået vejen og kan hjælpe andre med at gå den. Løven er en fremragende leder fordi det er naturlig ledelse. Ikke noget ”hey følg mig til skrænten” forceret pjat, sirenesang eller tryllefløjter. Vi følger den gode Løve, der er bevidst, fordøjelig, generøs og easy going.

Vi følger Løvens varme hjerte og passion.Engang fik vi en klage på restauranten. En meget vigtig person havde været til stede og var ikke blevet behandlet vigtigt nok. Det var noget fancypantsy med mange millioner og jakkesæt, og selvfølgelig skulle de have VIP-behandling.

Jeg kan godt huske hvorfor de ikke fik den opmærksomhed der ellers var lagt op til.  Det var fordi det sjove ægtepar var der den aften. Alle tjenerne og sågar kokken befandt sig ovre i ægteparrets hjørne hvor stemningen steg til nye højder da manden stolt fremviste sit nyeste fund: en skjorte med dansende saxofoner på!

Det var så skægt, jeg griner stadig over den scene og den skjorte med saxofoner, der næsten så levende ud!

Selvfølgelig befandt alle sig ovre i ægteparrets hjørne, hvor der var sjov, passion, kreativitet og vigtigst af alt: hvor man følte sig elsket.

Louise

 

 

Kategorier