Prøvepersoner søges til gratis clairvoyance

2021-2022 er jeg på clairvoyance-uddannelse og har nu brug for flere prøvepersoner. Læs mere hvis du er interesseret i en gratis clairvoyance, husk at læse hele opslaget igennem for det går f. eks ikke hvis vi kender hinanden i forvejen ;) – du er dog velkommen til at dele invitationen med en du kender som kunne være interesseret.

Sessionerne varer 30- 50 minutter og bliver afholdt på hjemmekontoret i Hvidovre. Adresse og info sendes selvfølgelig ved indgået aftale. Det er 300 m fra en S-togsstation.

Er du interesseret? Så læs nedenstående og send mig en mail, hvis du kan trykke ”ja” ud for følgende:

- Du er over 18 år.

- Du er psykisk stabil

- Du er åben over for åndeverdenen og de budskaber, der kommer til dig.

- Vi kender ikke hinanden i forvejen

Sessionerne er til for at jeg kan øve mig og blive bedre. Efter endt session bedes du udfylde et spørgeskema om din oplevelse.

Sessionen er gratis, men da det er meget omstændigt arbejde der kræver forberedelse er det vigtigt, at du forpligter dig til at komme til den tid, der er sat af. Jeg tager af samme grund et depositum på 100 kr ved booking af prøvetid som du får tilbage efter endt session.

Er det noget for dig og opfylder du kriterierne, så udfyld nedenstående. Jeg vender tilbage til dig hvis du bliver udvalgt - bemærk at processen løber over flere måneder (ihvertfald sommeren 2022 med) :)

Mange hilsener

Louise

 

[contact-form to="louise.dohn@gmail.com" subject="Prøveperson"][contact-field label="Navn" type="name" required="1"][contact-field label="Email" type="email" required="1"][contact-field label="Telefonnummer" type="text" required="1"][contact-field label="Jeg kan bedst i hverdagene " type="checkbox"][contact-field label="Jeg kan bedst i weekender" type="checkbox"][contact-field label="Jeg er fleksibel alle ugens dage" type="checkbox"][/contact-form]

Kategorier