I FISKENES TEGN FEB-MAR 2022. MAGI I LUFTEN.

fish 2
Det er nogle særlige dage der venter forude i en tid, der kun tager til i magi de kommende måneder. Solen går i eftermiddag i Fiskenes tegn og Uranus er i gang med en flot og kreativ sekstil til Jupiter.
 
Et skifte fra Vandmanden til Fiskene er mærkbart. Fra at vi intellektuelt relaterer os som individer til hinanden i samfundet er vi nu eet med samfundet, vi smelter sammen i det kollektive. Vi bliver eet med altet. Oneness, du ved.
 
"Make me one with everything", som manden sagde til manden i pølsevognen. Ok, den vittighed er måske sjovere på english.
 
I hvert fald bliver der nu fyldt mere på Fiske-buffeten til de temaer, der tager til i styrke de kommende måneder: healing, spiritualitet, ubetinget kærlighed, tilgivelse, kreativitet, omsorg, empati og enormt meget vand.
 
Det er ligeledes muligt, at den anden del af Fiskene også bliver mere udtalt, nemlig offermentalitet, afhængigheder og en fetish for lidelse. Mental sundhed og emotionel ustabilitet vil også have stort fokus – heldigvis, for det kan blive nødvendigt med disse energier.
 
Som altid vil dette skifte altså betyde noget forskelligt for os hver især. Er du Guldmedlem kan du logge ind på din profil under ”månedshoroskoper februar 2022” og se hvilket livsområde Solen nu skinner sit lys på, hvor der kommer vækst, varme og healing.
 
Fælles for alle vil dog være, at vi kan tippe mindst én bautasten af ryggen. Saturn rejser nemlig ikke længere med Solen, tværtimod får vi nu hjælp fra gavegiveren Jupiter i den kommende tid, så følelsen af frihed, at noget tungt løfter sig, tingene falder på plads burde være umiddelbare. Som vi kommer ind i marts måned der bl.a starter med en topmagisk nymåne i Fiskene skyller flere og flere gode ting i land til os hver især.
 
Med Jupiter i Fiskene i sekstil til Uranus hvilket som minimum kan mærkes ugen ud kan der komme endog særdeles gode nyheder og muligheder ind fra sidelinjen. Indsigterne står i kø for at poppe op i vores bevidsthed og ideer flyver som ildfluer overalt. Bemærk dog, at Uranus er hurtig – det er kvantespring, det er et splitsekund – og så kan muligheden eller ideen være væk igen. Skriv det ned, ryk på det eller hvad du skal gøre. Man kan optimere sit liv på meget kort tid her, så hop endelig på den fede galej hvis du får muligheden (!).
 
Her i starten er vi dog stadig kun ved at dyppe tæerne. Vi er i soppebadet, vi står ved strandkanten. Forude er et helt ocean der skal udforskes og hvis vi ikke vil komme til oceanet kommer oceanet til os, som vi siger.
 
Føler du dig bare lidt synsk nu, så bare vent – det er kun et glimt, kun en sprække der er åbnet nu. Mere kreativ? Bare vent, der er mere.
 
Men….slap af. Slap aaaaaaff….viljestyrke, planlægning, kontrol og at forcere noget hjælper ikke her. Kosmos beder os som altid have tillid til planen, så har man gjort sig selv til projektleder for den kosmiske plan for menneskeheden, kan man her tage en lang ferie – allerhelst resten af ens liv.
 
Skønt er det. Vi har meget at glæde os til.
 
God weekend, vi ses til LIVE vejrudsigt for marts 2022 på søndag kl 14! (tilmeld dig under "begivenheder" på Facebooksiden, det er gratis).
Louise

Kategorier