Overvejer du et numerologisk navneskifte? Se denne video først ;)

Lotus Flower Wellness Health Logo
Se videoen HER eller længere nede i dette afsnit :)

Jeg har haft flere hundrede personer igennem numerologisk navneskifte siden 2016 og valgte fra starten at tracke og analysere data for at kunne komme tættere på hvad det numerologisk navneskifte gør og hvad det ikke gør. Jeg er mig bekendt den første og eneste der har gjort dette i Danmark.

Et rent numeroskop, dvs optimale vibrationer i sit registrerede navn understøtter din personlighed, liv og skæbne optimalt, men ikke nødvendigvis på den måde du synes det skal være. Det redder ikke en fra de karmiske opgaver man har i dette liv, men giver tværtimod fantastiske støtter og åbenlyse processer man hurtigt og sikkert kan gå igennem.Et rent numeroskop giver det rigtigt gode liv, men måske ikke det vi selv tror at det er – både vejen dertil og det endelige resultat, men indeni og udenpå bliver man helt og aldeles sig selv.

1) dit numeroskop er perfekt som det er nu. Hov hvad er nu det?

Dit nuværende navne fortæller en historie om hvad du skal lære, karma der skal afbalanceres. Dette kan vi se  i større detaljer i dit fødselshoroskop og transitter som jeg bruger  (som den eneste, tror jeg) og hvis du ikke er bevidst om hvad det er eller vil indse at det er sådan er det meget hårdt at få rent numeroskop fordi det hjælper dig med høj fart at få transcenderet dette og komme til et højere plan. Man skal forberede sig på at committe sig til at blive den bedste udgave af sig selv.

2) Spørg dig selv hvad du vil have ud af et rent numeroskop. At ”tingene skal blive bedre” er ikke et svar. Mennesker omkring os er statister og omgivelserne kulisser i vores eget karmiske drama. Numeroskopet vil have dig til at blive den bedste udgave af dig selv og jeg garanterer at det er dig det handler om. Alle kommer ned og bide i græsset, gulvtæppet og kantstenen mindst een gang under sådan en proces, men det er fedt bagefter. Det er godt at sætte ord på hvad der skal blive bedre og så afstemme med den der giver numeroskopet hvor realistisk det er.

NB – jeg kan kun sige det for ofte: vælg en der kan numerologi OG noget andet. En der kender og forstår livsprocesser, evt en astrolog, coach, terapeut etc. Numerologien hjælper i praksis, men giver ikke det fulde billede anaytisk.

3) Spørg dig selv om du er klar til det gode liv. Start med selvudviklingen inden du skifter navn, kom så langt du kan til du rammer ”glasloftet”. Har du dårlige grænser, lavt selvværd, problemer med andre osv bliver det kun endnu værre af at få rent numeroskop. Igen fordi det handler om dig og din proces. Ønsker du ikke at få det bedre – et mere udbredt begreb end man måske skulle tro – bliver det en svær og forkvaklet proces da numeroskopet sender dig mod dit bedste liv.Jeg kan se ret tydeligt hvad det er kunden har med sig karmisk og i personligheden. Sessionen optages altid af samme grund – det er et krav – fordi alt blive sagt der. Mange vil senere have en session mere eller kigge på undervibrationer, husnummer, undernumeroskoper som ertidens trend og hvor underibrationer er en ting så er det en lille ting. Det er en nuance. Det svarer til full make over og så har du stadig en flækket negl på lilletåen.

Det er at undgå at flytte de store sten. Og numeroskopet tager kun til i styrke og ”drama” indtil du har indset dette. Der vil blive brug for andre undervejs, primært terapeuter, coaches, healere etc.

Det her gælder uanset hvor du vil gøre det – man skal være klar til at flytte de store sten, at der er et selv arbejde der skal gøres og jeg kan se ret tydeligt hvad det er både på dig og på resten af dit felt. Derfor skal du også være klar til at det er filterløst. Det er voksensnak. Det betyder ikke at det er ubehøvlet eller noget, men at jeg er nødt til at snakke om det der er at snakke om da alt andet er at gøre dig en bjørnetjeneste.Jeg kommer til at tilbyde numerologisk navneskifte foråret 2022 efter at have hjulpet det kollektive med forberedende arbejde i lang tid. Jeg kan gøre det nu fordi jeg føler det kosmiske design og der ikke er andet presserende, men bliver ikke ved med det. Tilmeld dig nyhedsbrevet på universalgoals.dk for at blive opdateret.

Der er mange måder at lære sig selv bedre at kende. Du kan evt kigge på mine kurser og starte med at kende dig selv bedre herunder. Et Guldmedlemskab er også muligt omend ikke lige så personificeret.

Louise

ONLINEKURSUS NUMEROLOGI FOR BEGYNDERE finder du HER:

ONLINEKURSUS ASTROLOGI FOR BEGYNDERE finder du HER

BLIV GULDMEDLEM HER

 

https://youtu.be/ABm08FuezrU

Kategorier