PRODUKTNYHED: NU KAN DU KØBE LOUISES BOG "STREETSMART IVÆRKSÆTTER"

streetsmart iværksætter
KØB BOGEN PÅ SALGSPLATFORMEN HER

Så er den her! Bogen du ikke vidste du kunne leve uden. Bogen som er et MUST for dig, der enten overvejer at springe ud som iværksætter, er i gang eller måske er gået lidt i stå i din forretning.

Bogen indeholder alt det jeg gerne selv ville have vidst om teori og praksis, og mine konkrete erfaringer med mine egne virksomheder og med at hjælpe kunder i session og forløb gennem årene.

Det handler især om hvad der sælger, hvad gør en god handel, hvordan optimerer man sin hverdag som selvstændig, hvad er den gode overgang til at blive iværksætter og ikke mindst hvordan man automatiserer sin hverdag og får passiv indkomst som har været det primære fokus for mig alle årene. Du får også min erfaring med at bygge en virksomhed for stort set ingen penge.

Og så er den selvfølgelig skrevet i sædvanlig småflabet stil med en knivspids af kontroversiel tilgang på en måde, så det er let for alle at forstå og ikke mindst brugbar i praksis.

Alle kan designe deres drømmehverdag.

Også dig.

Bogen er skrevet af Louise Falkenberg, koster 149,- og er 193 sider lang. Den er optimeret til visning på mobil, tablet osv. Den er også rigtigt god. Den bliver du sååå glad for.

Sådan gør du:

Du køber bogen ved at trykke på købsknappen og modtager da en mail med link til at downloade din ebog. Det hele foregår nemt og automatisk.

KØB BOGEN PÅ SALGSPLATFORMEN HER

Hvis du har nogle problemer, kontakter du bare ved at trykke på "kontakt" ovenfor :)

God fornøjelse :)

 

Kategorier