Romantisk, magisk og kreativ weekend forude :)

love
Det er nogle magiske og mystiske dage vi har forude. Månen er netop kommet hjem for at slappe af i Krebsens tegn og møder her Merkur, der er suget ind i Fiskenes tegn (se vejrudsigten for marts hvor jeg fortæller om den transit, se den HER). Kommunikationen med os selv og andre er måske tåget og forvirrende, men også empatisk og indlevende.
Man kan elske ovenstående meget sensitive transitter eller lade være, det ændrer ikke på at de tager til weekenden over for at kulminere på søndag den 13. marts i en Sol-Neptun konjunktion. Så smukt :)
Fantastisk for kreativitet, romantik og spiritualitet. Det er meget smukke og fantasifulde energier på en fin og subtil måde. Som en gylden understrøm med en snert af indflydelse fra andre verdener. Det er kosmisk kreativitet.
Det kan være udfordrende at skulle holde sammen på strukturer lige nu, især aftaler, kalender, møder og den slags. Selv har jeg kigget flere gange på min telefon idag for at se hvilken dato vi har.
Neptun er ren kryptonit for Merkur, som hersker over planlægning, kommunikation, facts og logik fordi Neptun opløser det, men er fremragende for at udvikle og mærke en højere kærlighed, empati og omsorg for andre levende væsener.
God weekend :)
Louise

Kategorier