Fuldmåne i Jomfruen den 18. marts 2022. Pluto er et næsehorn.

Magical Rainbow Unicorn Zoom Background
Det er en speciel uge i en mærkværdig tid vi går ind i, og selv om intensiteten tager til i styrke er der også gode muligheder med denne bølge hvis man har mod på at tage kampen op. Læs her hvordan du navigerer optimalt i energien og hvorfor det måske ikke er den bedste uge at tegne et næsehorn på væggen.

For tiden er Solen i Fiskene hvilket altid er en mærkværdig periode. Dette dobbeltsidede vandtegn giver os en tilværelse, hvor vi ikke rigtigt er døde, men ej heller i live. Hvor vi ikke sover, men ej heller er vågne. Hvor der er noget vi så gerne vil have, men ikke rigtigt er interesserede i alligevel.

Det er et grænseland mellem nyt og gammelt, mellen fysisk og åndelig dimension, mellem liv og død. Med Merkur, Jupiter og Neptun i Fiskene – sidstnævnte i stadig stærkere bånd – kan følelsen af at bo i en boble i en psykedelisk osteklokke være udtalt.Ud at se med LSD

Går man rundt med en følelse eller oplevelse af, at noget er slut med slut på er man nok ikke helt afsporet, og det er en følelse man kan forvente tager til som vi nærmer os fuldmånen på fredag. Opløsningerne står i kø op til en fuldmåne på de sidste grader af Jomfruen i de sidste grader af det sidste tegn Fiskene.

Man kan have lyst til at ryste det af, især når Månen i løbet af ugen har nogle meget stramme aspekter til andre planeter, men netop fordi det er månen som hersker over vores følelser, er det ikke muligt. Det her handler om hvem og hvad vi dybest set føler for, og det vil være ret åbenlyst.

Saturn er i kvadrat til måneknuderne, så der er utvivlsomt beslutninger at tage og de er af den voksne slags. Samtidig kan man nemt have en følelse af ensomhed eller man står alene med det her.

Heldigvis danner Pluto i Stenbukken en harmonisk trigon til fuldmåne, så vi kan være sikre på at vores visioner og drømme er af den slags med hjerte, sjæl og måske skæbne.Pluto hersker over noget der er gemt for omverdenen og som meget vel kan komme til overfladen i denne uge. Da Venus på fornøjelig vis også er involveret og på vej mod en kvadrat til Uranus er det primært positive overraskelser det handler om. En skjult skat på loftet, næh tænk at min gamle onkel Peter spillede guitar eller en fantastisk gul stol, man lige finder på udsalg og som viser sig at passe perfekt ind i det værelse, man er ved at dekorere.

Pluto er også privat, så det kan også være det guld vi selv holder på som kommer til overfladen. Det der man elskede at gøre som barn og faktisk var ret god til, men som af en eller anden grund aldrig helt blev manifesteret i voksenlivet. Det der næsehorn man tegnede på væggen, der aldrig blev til et rigtigt næsehorn.

Og det er egentlig det jeg fornemmer, at fuldmånen vil vise os. Den åbenlyse skinbarlige sandhed, det næste trin på skæbnevejen. Der bygges bro mellem drømme og virkelighed som var det en regnbuebro mellem verdenerne.Det er her Jomfruen for en gangs skyld bliver helten. Dette beskedne, pligtopfyldende og ordentlige tegn redder dagen og måske vejen videre frem for os alle. Det tror jeg nu altid, at de gør – de holder bare så meget af at være usynlige samtidig, at de sjældent for den anerkendelse de burde have for at være den lim, der holder sammen på det hele.

En Jomfru er sådan en man opdager når de er væk og hele lortet falder fra hinanden uden at nogle vidste hvorfor eller hvordan man skal organisere og strukturere, men det er nu engang en type læringsproces jordboere insisterer på at gennemgå gang på gang.

Tilbage til Pluto, regnbuebroen og næsehornet. Det er nemlig lige præcis ved en fuldmåne i den toporganiserede Jomfrus tegn, at vi kan hive drømmen ned på jorden.

Jomfruen er jordisk klarhed og organisering, det er viden der kan bruges til noget, som kan skabe de konkrete resultater et jordtegn altid ønsker at se (og det er en af de få jord-aspekter vi har for tiden).

Jomfru-energi er forståelsen af, at det er det vi gør hver dag som ultimativt bliver vores skæbne. Det er total office manager, god til at planlægge og organisere på en skarp måde så der er kælet for detaljerne (det må være en Jomfru der har opfundet det udtryk).Det er dog stadig en fuldmåne, altså en opposition til Solen der tåger rundt i Fiskene. Derfor: er man ved at være træt af at flyde med og ikke helt kunne rykke på sine planer, så no worries. Det er en fuldmåne der også er den sidste målstreg inden Solen går i Vædderen den 20. marts og den nye årscyklus starter med et brag.

Til den tid kan vi klare at støve mere end to hylder af uden lige at skulle have en morfar på sofaen (note: det har taget mig næsten to dage at skrive dette indlæg da jeg morpher ind og ud af verdener og ikke engang selv opdager det).

Altså: årets bedste tidspunkt at opdage eller genopdage hvem man i virkeligheden er og så lave den konkrete planlægning for at gøre det til en realitet i den fysiske verden. Med Jomfru-energi skal der ord og tal på. Tid, sted, dato og mål for målet. Til næste år ved denne tid ejer jeg en limousine, er god til at spille på onkel Peters guitar og den slags.

Målet skal måske justeres undervejs, især når vi er kommet forbi det psykedeliske forhæng af Fiske-energi, men har man mod på at skabe den hverdag man ønsker inderst inde, kan denne fuldmåne udnyttes optimalt til at bygge en regnbuebro så stærk og autentisk, at ikke engang næsehornet Otto falder igennem den.

Louise

Er du Guldmedlem logger du bare ind hvor du plejer på din profil og kigger under "månedshoroskop marts 2022" for at se hvilket livsområde der for dig indeholder afslutninger den kommende uge.

Kategorier