Astrologisk grundbog udkommer den 23. marts 2022 + nu kan du lægge fødselshoroskoper direkte på hjemmesiden (gratis)!

Mysterious Astrology Future Teller Halloween Musical Poster (2)

I morgen onsdag den 23. marts 2022 sker to ting, jeg længe har glædet mig til og som du forhåbentligt også vil blive glad for!

Det ene er, at du fremover vil kunne lægge dit eller andres fødselshoroskoper direkte på min hjemmeside (den nye louisefalkenberg.dk)! Det bliver både med zodiak-hjul, tekst og symboler, så alle vil kunne læse deres fødselshoroskop uanset hvor meget de kender til astrologi.

Det er en fremragende måde at lære sig selv og sine omgivelser at kende, det er supersjovt og så er det helt og aldeles gratis! :)

Astrologien og fødselshoroskoper er dog også et stort område med megen viden, som jeg nu har samlet til dig i en moppedreng af en bog, der også udkommer i morgen. Det er min e-bog "Astrologisk grundbog - forstå dit fødselshoroskop" hvor du kan finde samtlige informationer om planeter, stjerner, huse, aspekter, skæbnevej, emotionelle behov, kærlighedssprog, mindset, heldige livsområder, karriere, karmiske læringer og meget andet. Den er skrevet på meget jordisk sprog, så du kan integrere den kosmiske viden i praksis i din dagligdag.

Bogen endte på 450 sider, jeg kunne ikke koge den længere ned og jeg garanterer dig, at du kan blive særdeles velbevandret i at læse fødselshoroskoper med bogen og den nye beregner ved hånden.

Bogen kan iøvrigt også bruges til transitter, så du altid kan se hvad det betyder at X planet for tiden befinder sig i X tegn i X hus (livsområde) hos dig, så du nemt kan læse hvad det kosmiske design har på programmet for dig i dag, i år og i dit liv.

Jeg håber, at I bliver lige så glade for det nye som jeg gør!

NB! Guldmedlemmer får rabat på den nye bog, info kommer i morgen (I får en kode før bogen udkommer) :)

Mange hilsener

Louise

Kategorier