WEBINAR DEN 3. MAJ 2022: HVORDAN PASSER STJERNETEGNENE SAMMEN?

Zodiakkens 12 stjernetegn har alle et forhold til hinanden. Nogle intense, andre kølige, nogle fantastiske, andre frustrerende. I dette webinar kan du lære alt om tegnenes natur, forhold til hinanden og hvordan du bruger det optimalt.

Det er et utroligt spændende område at dykke ned i hvilket vi gør den 3. maj 2022 klokken 19-20!

Dette er det første i en lang række af online webinarer og foredrag, jeg har forberedt og glæder mig meget til at holde live sammen med jer!

Online webinarer og foredrag er altid gratis for Guldmedlemmer. For eksterne gæster vil der være betaling (link kommer i april 2022).Webinaret varer en times tid og holdes af Louise Falkenberg over Zoom. Alle får sendt link ud inden ligesom det vil være tilgængelig i Guldmedlemsområdet senere (for eksterne gæster bliver det sendt over mail). De afholdes ca 1 gang om måneden.

Bemærk, at alle andre platforme end louisefalkenberg.dk meget snart lukker (marts 2022). Som Guldmedlem har du modtaget besked om dette hvis du ønsker at komme over på den nye platform, så tjek evt mail og spamfilter hvis du ikke allerede har gjort det hvilket langt de fleste har. Har du købt kursus på Thinkific har du selvfølgelig stadig adgang til dette, og bliver det flyttet til louisefalkenberg.dk får du selvfølgelig en ny adgang uden at skulle betale igen :)

Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet på louisefalkenberg.dk, så skynd dig at gøre det HER.

Kategorier