I VÆDDERENS TEGN MARTS-APRIL 2022. VÆKKER EN TIGER I DIG.

 
Solen går i Vædderens tegn søndag den 20. marts 2022 om eftermiddagen og det er officielt et nyt årshjul, der kan begynde. Energien speeder os alle op og der er stadig stor mulighed frem til slut april for at få en masse fra hånden hvilket også er tilrådeligt at gøre i denne periode, som er den bedste på året.
 
Umiddelbart efter Solens indtræden i Vædderen søndag eftermiddag går Månen dog også i Skorpionens tegn og danner de kommende dage harske kvadrater til Mars, Venus og senere Saturn i Vandmanden samt en opposition til Uranus i Tyren. Det er nogle ret hårde og ikke særligt sjove aspekter der varer frem til tirsdag aften, men herfra lysner det også op den kommende tid. Mandag og tirsdag dag vil dog være udfordrende, her er energierne ikke med os.
 
Starten på det nye år ligger pr tradition heller ikke lige efter forårsjævndøgn. Den officielle kickstart på det nye år er det altid nymånen i Vædderen, der sætter det i gang (som i år er den 1. april 2022, en fremragende dag for at sparke noget stort i gang). Læs alt om dette i de daglige energivejrudsigter og månedshoroskoper som du får som Guldmedlem.
 
Forårsjævndøgn aktiverer også Tigerens år for alvor, som nu hopper op med fuld kraft og er klar til at slås..ligesom Vædderen. Slås for sine drømme, for et nyt liv, for sine værdier, for det der er vigtigt.
 
Vædderen er det første, det er babyen, det er et subjektivt syn på verden – det er mig mig mig. Et godt år for at gå efter sin egen drøm, selvfølgelig uden at det er på bekostning af andre. Tiger-året giver godt igen til den, der gør indsatsen.
 
Alle døre er åbne og selv hvis de ikke er, kan man sparke dem op. Her kan lige meget guld til os, det kan blive et af de mest givende og frugtbare år længe.
 
Vi snakker om Vædderens sæson og det kommende årshjul i LIVE vejrudsigt for april 2022 lige her på siden, det sker søndag den 20. marts kl 14-15. Det er gratis, kræver ikke login og alle er selvfølgelig velkomne :)
Bemærk, at dette er et af de sidste indlæg fra universalgoals.dk, så ønsker du fremtidigt stadig at få planetarisk nyhedsbrev i indbakken, så gå på louisefalkenberg.dk og tilmeld dig nyhedsbrevet. Det gør du lige HER.
Er du Guldmedlem så tjek din indbakke eller spamfilter, for her ligger instruktioner til dig for flytning til ny side. Alle andre platforme end louisefalkenberg.dk lukker snart. Det er også en meget lettere tilgængelig database for Guldmedlemmer, der er bl.a en tilhørende app. Se databasen HER (prisen bliver iøvrigt ændret til månedlig betaling denne weekend).
Vi ses søndag :)
Louise

Kategorier