De bedste datoer 3. kvartal er nu oppe samt nyt område med rabatkuponer! (til Guldmedlemmer)

Pink Piggy Bank Photo Tax Day Social Media Post

Nu kan du som Guldmedlem finde de bedste datoer for 3. kvartal 2022, så du kan langtidsplanlægge. Du finder indlægget lige her:

https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/52785-de-bedste-datoer-i-2022  eller selvfølgelig på din Simplero app under "bedste datoer 2022" hvor de bedste datoer fra 1. og 2. kvartal 2022 ligger. Denne besked er også sendt ud som mail :)

Datoerne er baseret på numerologiske og astrologiske udregninger og kan bruges til alt fra at registrere virksomhed, lancere produkter, udgive bøger, gifte sig, lave vigtige møder eller præsentationer, date, hygge med familien, spirituelle begivenheder, kreative projekter og meget andet. Hver af de gode datoer er beskrevet med de temaer og mønstre, der udspiller sig den dag og som vil danne fundamentet for det, man starter, registrererer eller afvikler der. Derfor er det godt at vælge de gode datoer i de tilfælde, hvor vi selv kan planlægge. Det betyder ikke, at alle andre datoer er katastrofale, bare at disse er ekstra gode. Husk, at du som Guldmedlem altid kan følge med i databasen hvor du får den daglige energivejrudsigt for hver dag året rundt.

Alle beskrivelser og udregninger er lavet personligt af Louise Falkenberg.

Derudover er der nu område i Guldmedlemsdatabasen som indeholder rabatkuponer til udvalgte produkter i shoppen, check it out :)

God weekend,

Louise

Kategorier