Nymåne i Vædderen den 1. april 2022. Skæbneportalen.

Rose Gold and Navy Blue Watercolor Magic Inspirational Instagram Template

Den 1. april har vi nymåne i Vædderens tegn. Nyt med nyt med nyt på – det er nok noget vi alle oplever på et eller flere livsområder for tiden.

En nymåne sparker altid nye begyndelser i gang og da det er det den første nymåne i det astrologiske årshjul er det også det kommende år, der officielt sparkes i gang. Dertil kommer, at vi mildest talt har nogle store aspekter i gang samtidig i en måned der slutter med en flot eklipse.

Da jeg var barn var spørgsmålet hvad man ville være som voksen.

Her er spørgsmålet hvem man vil være efter april 2022. Det er identitetsskifte en mas.

Det giver sig selv, at det er fantastisk at starte noget nyt her (skal det være helt efter bogen er den 3. april numerologisk bedre end den 1. april). En Vædder-måne byder os for alvor at tage lederstokken op, finde modet frem og gå nye veje – meget gene solo eller som pioner.

Vædderen er Zodiakkens 1. hus. Det er nummer 1. Det handler om en selv og om forholdet til sig selv. Vædder-energi waits for lige præcis nobody og er ligeglad med hvad de andre gør og hvordan de gør det.

So far so good.

Det vil nemlig ikke være den nemmeste nye begyndelse for alle. Uranus skyder for tiden med ideer, indsigter og plot twists der kommer ud af det blå – og her i Tigerår kan tingene gå meget, meget stærkt – samtidig med, at en Saturn-kvadrat til måneknuderne kan danne frustrationer og en forståelse af, at der er noget vi endnu ikke ved, kan eller har gjort.

Står vi i en frustrerende situation kan vi med den Nordlige Måneknude i Tyren med fordel kigge på om vi forsøger at manifestere på et mudret fundament. Om der er noget som helst i vores nye eventyr vi dybest set ikke har lyst til eller kan stå inde for.

NM i Tyren handler godt nok om selvopretholdelse og overlevelse, men også at skabe et godt liv fyldt med nydelse baseret på personlige værdier, skønhed og ægte kærlighed så søger vi en rolle i et parforhold der egentlig ikke giver mening, vil det ikke kunne lade sig gøre her. Det samme gælder jobfunktioner vi ikke har LYST til eller at bruge penge på ting og virksomheder, vi dybest set ikke kan stå inde for og videre i den dur.

Det er derfor et fremragende tidspunkt at mærke sine umiddelbare lyster. Det er Vædderen. Gut instinct. Hvad TÆNDER jeg på – ikke med hovedet, ikke med normerne, ikke med regelbogen, men med den dyriske del af min krop og med min sjæl.

Joh, det ved du godt hvad er. Det skal bare tillades. Vædderen skyder først og spørger bagefter. Instinkterne er pejlemærkerne her.

Det gælder også intuitionen for vi nærmer os Jupiter-Neptun konjunktionen i Fiskene hvilket kan give mange, mange gode, smukke, dejlige, kreative, spirituelle og romantiske stunder – men så sandelig også en følelse af afmagt, depression og offermentalitet. Det kommer lidt an på hvilken ende af spektret man befinder sig i.

Den højt vibrerende version af Fiskene transcenderer denne universelle følelse af afmagt ved at lade intuitionen råde og det højere selv være med i processen. Hvis vi åbner op for det er der hjælp, indsigt og magi i den tåge Fiskene kommer med.

Med andre ord er det godt at fortsætte selv om vi kun har fornemmelse og lyst som brændstof. Universet har vores ryg og i øvrigt sin helt egen plan for manifestation hvilket en eklipse-måned som denne ville have mindet os om alligevel.

Dertil kommer, at Mars og Saturn mødes den 5. april hvilket betyder, at der bliver sat en bremse på Vædderens utålmodighed der på det tidspunkt vil være som at have en 3-årig på bagsædet, der konstant spørger hvornår vi er fremme.

Saturn byder os at forstå, at der er regler, processer og et universelt tempo for manifestation, og at det ikke er os der bestemmer farten som vi sikkert ønsker er ret høj. Der er samfundsregler, der er naturlovene og meget andet. Saturn i kvadrat her giver os den garanti, at før vi har lært at bygge det rette fundament i den rette kontekst får vi simpelthen ikke adgangsbillet til næste runde.

Det betyder også, at Venus får lov til at løbe først her samme dag hvor hun bliver ophøjet i Fiskene og med en Venus-eklipse på vej ser det ud til, at hun får lov til at gøre sine ting i fred for Mars som er i Saturn-detentionen.

Dette kunne måske være for at sikre, at vi ikke manifesterer vores nye begyndelse på groft eller hårdt fundament, men snarere på selvkærlighed, selvværd og selvrespekt.

Man kan jo ikke bare skyde. Der skal også være smil. Det her er fortid, det her er fremtid. Det her var mit tidligere mønster og det her er mit nye mønster. Det må vi øve og øve til den sitter fast.

Der er intet der her kan være semi-gennemarbejdet, og det kan tage tid. Chiron er også i konjunktion til nymånen, så der kan være en meget lang proces der kræver healing eller måske vi er ved at bygge noget baseret på vores egen healede smerte.

Vi er derfor nødt til at se alt dette i et større perspektiv. Fiskene er det sidste tegn, det er en lang proces der lukkes og Vædderen er det første tegn så det er noget meget ukendt og nyt, der skal startes. Det gøres ikke lige overnight.

I maj 2022 går Jupiter i Vædderen hvilket virkeligt vil have fokus på de nye begyndelser, men okt-nov-dec 2022 skal vi tilbage hen over det gamle når Jupiter er tilbage i Fiskene. Der er med andre ord intet der bliver helt afsluttet eller helt begyndt i år og det skal vi nok være glade for, for det er som sagt ikke småting vi her ligger og roder med rent energimæssigt.

Der er så mange store aspekter og nærmest vanvittige globale scenarier der udspiller sig, og samtidig er det alt sammen så uundgåeligt. Så skæbnebestemt. Ingen ved helt hvad der foregår grundet Jupiter-Neptun konjunktionens illusoriske slør.

Det ser nærmest ud til at den nye verden fødes gennem en global nærdødsoplevelse. En lille fjer der lander det forkerte sted kan gøre, at noget eskalerer på ingen tid – men det kan en lille fjer der rette sted også.

Så fint, så brutalt, så definitivt, så åbent.

Så nyt. Og samtidig så ældgammelt.

Louise

Er du Guldmedlem kigger du bare i databasen under "månedshoroskoper april" (din sol og/eller ascendant) for at se hvilket livsområde der aktiveres for dig :)

 

Kategorier