Venus i Fiskene april 2022. LOVE IS IN THE AIR!

Red Pink Minimalist Love Romantic Happy Valentine Day Instagram Story
I januar 2020 havde vi Saturn-Pluto-konjunktionen hvilket bl.a gav os en global pandemi med dertilhørende lockdown fordi en eller anden i Kina troede, at man bliver batman af at spise flagermussuppe.

2021 bød bl.a på store gnidninger i form af en kvadrat mellem Saturn og Uranus. Globalt og i vores liv.

2022 har til i dag tirsdag den 5. april budt på en virkelig stram opstart, især med den Venus-konjunktion i januar som i hvert fald kølhalede mig en gang eller ti.

Og nu står vi her. Her ved et punkt jeg har set frem til siden 2019.
Om det er krukken med guld for enden af regnbuen vil tiden vise, men det er i hvert fald en portal til nogle af de smukkeste transitter mange af os vil se i vor levetid, vi her går igennem.

Solen er på fyr og flamme i Vædderens tegn, hvor den er på hjemmebane. Merkur er ganske tilfreds her også. Alle planeter er for en sjælden gangs skyld direkte, Jupiter er ophøjet i Fiskenes tegn for tiden og…

I dag er selveste Venus også gået i Fiskenes tegn hvilket betyder ophøjet status for alt smukt i livet. For kærlighed, empati, skønhed, kunst, romantik, spiritualitet – you name it.

Udviklingsmæssigt er vi kommet langt siden januar 2020. Meget langt. Hvis der er nogle der fortjener så smuk en transit må det da være den menneskehed, der er på scenen lige nu! Tak for indsatsen, kan vi få stående klapsalver, tak? Yes yes, thank you thank you #dronningevink.

Venus i Fiskene er så smuk og fantastisk som noget kan være. Det er årets bedste tidspunkt for at dyrke romantikken hvad enten du er single og leder efter kærligheden eller vil puste liv i et etableret forhold, der er blevet stresstestet gennem længere tid.

Det er første gang i år – måske endda i flere år – at vi har så gode transitter for kærlighed.

Det behøver på ingen måde begrænse sig til romantisk kærlighed selv om det er meget oplagt når Venus er i Fiskene. Hun er her hengiven, empatisk og selvopofrende. Vil hjælpe og måske endda redde alt og alle.

Vil feste, elske og danse natten lang uden tanke for, at der atter er en dag i morgen.

Alle følelser forstørres og det samme gælder fantasier. Med en historisk Jupiter-Neptun konjunktion så tæt på er brillerne måske lige lovligt lyserøde og følelserne lige lovligt store. Kærligheden vinder over fornuften og vi er venner med alle skovens dyr. Også tægen.

Tæger har vel også brug for kærlighed.

Uanset om man ønsker at drikke af denne magnumflaske med kærligheds-eliksir eller ej kommer man ikke uden om det. Hverken i eller uden for sig selv, så jo før man overgiver sig til Venus her i sin smukkeste og mest sensuelle form, desto bedre.

Tja, måske er det så storslået at det ikke vil kunne opretholdes i længden, men hvem siger også at det skal være sådan?

Det her er noget af det smukkeste man kan opleve mens man er inkarneret i kødhylsteret.

Hvis der er nogle der fortjener den lykkekage, så er det da os.

Det er da os.

Louise

Venus er i Fiskene til den 2. maj 2022 hvor hun skifter til Vædderens tegn.

Er du Guldmedlem logger du bare ind på din profil og finder din ascendant+soltegn under månedshoroskoper for april 2022, så kan du se hvilke livsområder der får ekstra magisk kærlighedstilførsel den kommende tid.

Kategorier