Fuldmåne i Vægten den 16. april 2022. Kontrasten.

Pige Danser på en Mark og Gul Filter God Morgen Citat (1)

Efter en start på året med de store følelser lavt blus er vi nu helt ovre på den anden side af den galej. Kærligheden har ret gode vilkår for tiden, og det gælder også selvkærligheden og selvrespekten.

Kunstnere og spirituelle er inspirerede, forfatter kan med Merkur i Tyren her også finde de Nutellabløde vendinger frem og Jupiter-Neptun konjunktionen giver bare en grundlæggende følelse af fred, empati og at alt er skønt tilsat en knivspids magi.

Som nævnt flere gange er april 2022 en meget speciel og transformerende måned primært baseret på glidende overgange og en fremtid funderet på kærlighed. På det vi allerhelst vil have i vores liv.

Netop fordi vi har så bløde og høje vibes for tiden kan den kommende fuldmåne i kardinaltegnet Vægten stå i stærk kontrast til alt andet – og det kan netop være den klarhed, vi har brug for.

Bird and Peace Instagram Story

Vægten har Venus som planethersker så vi afviger på ingen måde fra de kærlige planer, men det er også et intellektuelt tegn der ikke tåler ubalance.

For nogle vil det ikke være tidspunktet for endelige beslutninger (ikke ligefrem Vægtens og Fiskenes favoritområder), men det kan stå lysende klart hvor vi her i Vædderens sæson har været for selvoptagede eller for givende. Hvor der ikke er win-win udfald i en eller flere relationer.

Venus gælder jo også os selv. Vi skal have gode manerer, takt, tone og kærlighed til os selv også. Er man helt besat af en anden eller andres status eller forhold for tiden, bliver det nok en harsk fuldmåne.

Grundlæggende astrologi vil sige ”slut på relationer” ved en fuldmåne i Vægten. Som altid er det ikke så simpelt.

Var vi en af de modige der tog et skridt i en mere autentisk retning for os selv for nylig er vi måske her nødt til at se på hvor meget tid og hvor mange ressourcer vi har brugt på at bygge noget, der dybest set ikke var os. Det der job, parforhold, venskab osv. Der vil i sagens natur være nogle relationer der så falder fra når man går i en ny retning.

Vægten handler dog også om relationer i det hele taget, altså det at have et forhold til noget eller nogen. Det kan være et forhold til det at have forhold. Har vi nogle begrænsende overbevisninger eller forvrængninger der her skal kigges på?

Det kan et år som i år i høj grad være forholdet til ens egen krop. Det er nøglen til alt det gode med de energier vi står i. Hvor meget drama kan ikke undgås ved blot at have spist, drukket, sovet og motioneret ordentligt. Se det er ægte magi.

Der skal være balance.

Black Gold Zodiac Libra Astrology Horoscope Symbol Print

Fuldmånen kan også meget vel illuminere, at vi ikke kan få andre til at gøre noget, til at gå i en bestemt retning. Solen er i Vædderens tegn, come on. Den der magtkamp med den stædige teenager, ufølsomme partner, inkompetente chef og hvad vi ellers har af narrativer er åbenlyst nyttesløs.

Skal man have succes med en plan er Vægtens fremgang at være det jeg kalder en ”jernnæve i fløjlshandsker”. Vægt-style er diplomati, høflighed, SMIL (!) og langsigtet strategi. Jeg tør ikke tænke på hvor mange supercharmerende Vægte, der gennem tiden pludselig på magisk vis har fået mig til at sige ja til noget jeg oprindeligt havde tænkt mig at sige nej til. De er unicorns, mand.

Med andre ord, så virker hårdhændet kontrol og manipulation ikke. Folk reagerer ikke godt på ikke at få lov til at være sig selv i en tid som denne. Aggression og drama kan bare være en måde at skifte ham på, og en fuldmåne i Vægten viser os, at det kan gøres mindre dramatisk og uden unødig karma-opbygning.

Det er første gang i lang tid vi får perspektiv, at vi kan se noget objektivt. En trigon til Saturn giver let og harmonisk fremgang, men vær opmærksom på at Pluto i Stenbukken er i næsten eksakt kvadrat og for den der er mester i selvbedrag kan det blive ret stramt.

Blå simley konfetti far påskønnelse Facebook opslag

En kvadrat til Pluto er altid meget real, men giver pres og intensitet. Saturn sikrer, at vi ikke får mere end vi kan tåle, men det vil være åbenlyst hvem og hvad denne fuldmåne handler om.

Alle de her kardinaltegn vil have noget til at ske og med Plutos pres kan det føles som om det kommer helt nede fra sjælen, at det her - det vil jeg eller det her - det vil jeg ihvertfald ikke mere.

Aldrig nogensinde igen. Det er ikke noget der passer til mit nuværende selvværd, personlige værdier eller som jeg vil investere i.

Pluto i kvadrat = Aldrig nogensinde igen.

Vi er derfor nødt til at rykke fremad, så vi ikke ryger tilbage i et tidligere mønster eller går en karmisk vej, der er afsluttet. Fremtiden skal her føles dejlig og kærlig, med alt det Venus er det helt klart noget vi har lyst til (ellers er man helt sikkert på afveje), men hvor vi måske med takt, tone og empati er nødt til at have en alvorlig samtale med os selv eller andre da der er noget der i så fald ikke længere kan lade sig gøre.

Det er fint her at sige farvel med fred, vi kunne gå så langt sammen og nu skal vi i hver sin retning. Det er stærk heltinde-energi med kærlighed som grundprincip.

Der er måske lige lidt intensitet eller pres omkring selve fuldmånen, og det giver denne kontrast hvor det er så tydeligt hvad vi ikke længere kan ignorere.

Vi kommer til at tage en beslutning og handle på den i selvrespektens og selvkærlighedens navn.

Amen.

Amen som i "Amen det er jo åbenlyst!"

Louise

Er du Guldmedlem logger du bare ind på "månedshoroskoper april 2022" (kig for din ascendant + Sol) for at se hvilket livsområde, der oplyses her.

Kategorier